KEÇİÖREN’DE TÜRK SANAT MÜZİĞİ ŞÖLENİ

Keçiören Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu Yunus Emre Kültür Merkezi’nde düzenlediği konserle Keçiörenli vatandaşlara keyifli anlar yaşattı. Her telden sanat müziğinin seslendirildiği konser, kültürel şöleni Keçiören’e taşıdı.

KEÇİÖREN KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİN BAŞKENTİ OLDU

Keçiören Belediyesi tarafından Yunus Emre Kültür Merkezi’nde düzenlenen Türk Sanat Müziği Korosu Konseri vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Vatandaşların ücretsiz olarak konuk olduğu konserde birçok sanat müziği seslendirilirken, Keçiörenliler de müzik şölenine ortak oldu. Hüzünlü ve eğlenceli eserlerin bir arada olduğu konserde salondakiler keyifli anlar yaşadı. Sanata ve sanatçıya verdiği destekle Keçiören’i sosyal ve kültürel etkinliklerin başkenti yapan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, vatandaşların takdirini kazanırken koronun performansı büyük beğeni topladı. Keçiören Belediyesinin düzenlediği konserlere her zaman katıldığını ifade eden Mustafa Sapmaz, “Süper bir konser oldu. Özellikle bu konsere zaman ayırmak için programlarımı ona göre ayarlıyorum. Kültürel etkinliklerle bizlere sanat dolu anlar yaşatan Keçiören Belediyesine ve başkanımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullanırken, Ferhat Yılmaz isimli müziksever de, “Sosyal medyadan özellikle Keçiören Belediyesi’nin sayfasını takip ediyorum. Konserin tarihini ve saatini bugün öğrendim. Emekli olduğum için belediyemizin düzenlediği etkinlikler bizler için oldukça faydalı oluyor. Başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

KONSERLER DEVAM EDECEK

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Keçiören’de hizmete açtığımız sosyal, kültürel ve sportif tesislerin içi dolu etkinliklerle verimli kullanılması için birim müdürlüklerimiz ara vermeden çeşitli organizasyonlar düzenliyor.  Keçiören’de, gencinden yaşlısına, ev hanımından çalışan erkeklere ve kadınlara yönelik birçok kültürel etkinliğimiz var. Türk Sanat Müziği konserimiz de geleneklerimizi geleceğe taşıyan bir değer olarak Keçiörenli vatandaşlarımızdan büyük beğeni topluyor. Vatandaşlarımızın ilgi gösterdiği konser benzeri etkinliklerimizi yaygınlaştırarak Keçiören’in her noktasına taşıyoruz. Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği konserlerimiz devam edecek” dedi.

18.02.2019