KEÇİÖREN’DE MOBİL BELEDİYECİLİK HİZMETİ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Hizmet kalitesini artırmak için teknolojinin imkânlarından en iyi şekilde yararlanan Keçiören Belediyesi, vatandaşların hizmetlere erişimini kolaylaştırmak amacıyla başlattığı mobil uygulamalar, Keçiörenlilerden büyük ilgi görüyor.

Keçiören Belediyesi mobil belediyecilik hizmeti sayesinde Iphone, Android, tablet ve Windows8 uygulamalarını kullanan vatandaşlar, en son haberlere ve duyurulara kolayca ulaşabiliyor. Ayrıca belediyenin etkinliklerinden, yeni projelerinden, ihale ilanlarından ve diğer e-belediye hizmetlerinden de kolayca yararlanabiliyor. Keçiören'deki nöbetçi eczanelere ve Keçiören Rehberi’ne ulaşmayı da mümkün kılan uygulama ile vatandaşlar Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’a da mesaj gönderebiliyor. Ak Masa'ya ulaşarak belediyenin çalışmaları ile ilgili istek ve öneri gibi başvurularda bulunup sicil ve borç sorgulamalarını da yapabiliyor. SMS bilgilendirme işlemlerinde cevap mesajları bütün operatörlere Keçiören Belediyesi tarafından ücretsiz olarak gönderiliyor.

Keçiörenlilerin teknolojik yenilikleri kullanarak belediye hizmetlerine rahat ve kolay bir şekilde uzaktan erişebilmelerini sağlamanın, çağın bir gerekliliği olduğunu ifade eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, mobil belediyeciliğin hizmet kalitesi açısından önemini vurgulayarak “Vatandaşların belediyeye rahat ve kolay bir şekilde ulaşmalarını sağlamak amacıyla bu tarz çalışmaları devam ettireceğiz” dedi.

Bu tarz uygulamalar ile belediye hizmetlerinden kolay bir şekilde faydalandıklarını belirten Keçiörenli vatandaşlar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Başkan Ak’a teşekkür ettiklerini söylediler.

19.02.2014