21 Nisan 2023

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Belediye bünyesinde hizmet veren Osmangazi Sosyal Yaşam Merkezi Hasta ve Yakınları Konuk Evi, Keçiören Belediyesi Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM) ve Ali Özdemir Spor Salonu Misafirhanesi’nde konaklayan depremzedelerle bayramlaştı. Afetzedelerin bayramını tek tek tebrik eden Altınok çocuklara çeşitli hediyeler takdim etti.

Başkan Turgut Altınok, belediyenin tüm imkânlarının deprem bölgesinden gelen vatandaşlar için seferber edildiğini belirterek, “Deprem bölgesinden gelen vatandaşlarımız, çiçek ve meleklerimiz emin ellerde. Keçiören tek yürek oldu ve kapılarını depremzedelerimize açtı. Yüce gönüllü vatandaşlarımız hem deprem bölgelerine hem de depremden etkilenip Ankara’ya gelen insanlarımıza yüreklerini açtı. Deprem bölgesinden Ankara’mıza gelen tüm kardeşlerimizin ve deprem bölgesinde bulunan depremzedelerimizin mübarek Ramazan bayramını tebrik ediyorum. Yakınlarını kaybedenlere Yüce Rabbimden başsağlığı diliyor, kaybettiğimiz canlarımızın mekanlarının cennet olmasını niyaz ediyorum.” dedi.