• Bilgi Hattı : 444 52 76    & Hattımız : +90 530 917 52 76

İZCİ GRUBUNDAN BAŞKAN ALTINOK’A SÜRPRİZ ZİYARET

Paylaşmak İçin Tıklayınız

Göreve başladığı günden itibaren bir yandan sokaklarda karşılaştığı vatandaşların tebriklerini kabul eden, öte yandan Keçiören Belediyesi’ne gelen ziyaretçilerini ağırlayan Başkan Turgut Altınok’u bu kez Vadi İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü’nün minik üyeleri ziyaret etti. İzci grubunun minik üyeleriyle tek tek ilgilenen Başkan Altınok, “Bu gençlerimiz bizim geleceğimiz. İnşallah en iyi şekilde yetişecekler. Biz de onları geleceğe hazırlamak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

İZCİLER PROJELERİNİ ANLATTI

Ankara Valiliğine bağlı olarak faaliyet gösteren Vadi İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü’nün Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Kurtçu ve kulüp sorumlusu Behzat Döl ziyaret sırasında kulübün faaliyetleri hakkında Başkan Altınok’a bilgi verdi. İzci kulübünün, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen ‘Kitap Kokusu Projesi’ni anlatan Behzat Döl, bu projeyle İzcilik eğitimi ve kamplarının yanı sıra gençlere kitap okuma alışkanlığı kazandırıldığını söyledi. Ayrıca gençlerin sosyal ve kültürel etkinliklerle inançlı ve birer birey olarak topluma kazandırılması gibi hedeflerinin bulunduğunu belirtti.

“MANEVİ DEĞERLERİMİZ BİRLİK VE BERABERLİK ANLAYIŞIMIZI GÜÇLENDİRİR”

Milli ve manevi değerlerin yeni nesle iyi anlatılması gerektiğini vurgulayan Başkan Altınok şöyle konuştu:

“Bu gençlerimiz bizim geleceğimiz. İnşallah en iyi şekilde yetişecekler. Biz de onları geleceğe hazırlamak için elimizden geleni yapacağız. Biz gençlerimize manevi değerlerimizi ne kadar aşılayabilirsek birlik ve beraberlik anlayışımız aynı yönde gelişim gösterir. Türkiye’nin geleceğini inşa etme konusunda inisiyatif alan her bir öğretmenimize, eğitimcimize, yöneticilerimize geçmişte olduğu gibi bugün de desteğimizi sürdüreceğiz.”

Ziyaretin sonunda izci kulübünün 10 minik üyesiyle ve kulüp sorumlularıyla hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Altınok, minik izcilerle tek tek vedalaşarak başarı dileklerini iletti.

15.04.2019