07 Haz 2023

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, belediye bünyesinde stajlarını tamamlayan Meslek ve Anadolu Meslek Lisesi öğrencilerine yönelik düzenlenen motivasyon buluşmasına katıldı.

Buluşmada öğrencilere hitaben konuşan Altınok, “Staj yapma zorunluluğu bulunan öğrencilerimizin mağdur olmaması için Keçiören Belediyesinin kapılarını sonuna kadar açtık. İkbalimiz ve istikbalimiz sizlersiniz. Ülkemizi sizler yöneteceksiniz. Özgüvenli olun ve kendinizi iyi yetiştirin.” dedi.

Altınok, başarılı olmaları için öğrencilere bir dizi tavsiyelerde de bulunarak şunları dile getirdi:

“Atatürk ne diyor, ‘Vatan sevgisi vatana hizmetle ölçülür. Sevgili Peygamber Efendimiz (S.A.V), ‘İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır buyuruyor.’ Bu anlamda sizler, hayırlı bireyler olarak ülkemizi Atatürk`ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkaracaksınız. Bir nesil gidiyor diğer bir nesil geliyor. Gün olacak ülkeyi sizler yöneteceksiniz. Siyasetten, bürokrasiye ve özel sektöre kadar her alanda sizler söz sahibi olacaksınız. Bu zamanlarınızı iyi değerlendirin. Geleceğinizi şekillendireceğiniz zamanlardasınız. Hepinize yaşamınızda başarılar diliyorum. Ailelerinize selam ve sevgilerimi iletiyorum.”

Altınok konuşmasının ardından öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.