EROL AKBULUT

PARTİSİ VE UNVANI: İyi Parti / Belediye Meclis Üyesi

DOĞUM YERİ VE TARİHİ: Adana/ 1953

ÖĞRENİMİ VE MESLEĞİ: Üniversite / Eğitimci

ÖZGEÇMİŞİ: 1953 yılında Adana’da doğdu. İlkokulu Antakya Vali Ürgen İlkokulunda, Adana Yavuzlar Ortaokulunda, liseyi Adana Karşıyaka Lisesinde, Üniversiteyi Adana Eğitim Enstitüsü’nde Fizik Kimya Biyoloji bölümünde tamamladı.

Ankara Sürücü Kursları Başkanlığı, Keçiören Belediye Meclis Üyeliği, Sürücü Kursları Birliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı, ATO 59. Komite Başkanlığı, ATO Yönetim Kurulu Üyeliği, ATO İhtisas Komisyonları Başkanlığı, İl İnsan Hakları Komisyonu Kurul Üyeliği, İl Mesleki Eğitim Sektör Kurulu Üyeliği, TABB Eğitim Sektör Kurul Üyeliği, İl Milli Eğitim Danışma Kurulu Üyeliği, İnsan Hakları İl Kurul üyesi görevlerinde bulunmuştur.

2019 yılında yapılan yerel seçimlerde Keçiören Belediyesi Meclis Üyeliğine seçildi. Evli ve iki çocuk babasıdır.