• Bilgi Hattı : 444 52 76    & Hattımız : +90 530 917 52 76

Doğum Yeri ve Tarihi : Ankara / 20.02.1975

Eğitim Durumu : Lise

Mesleği : Serbest Meslek / Yönetici

20.02.1975 , Ankara doğumluyum. Evli 4 çocuk babasıyım.Eğitim hayatıma , Nuh Eskiyapan İlköğretim Okulu‘nda başladım , Kalaba Ortaokulu’ndan sonra Bahçelievler Deneme Lisesi‘ni bitirdim. 1989 yılında aile şirketimiz olan Şanlı Gıda firmasını kurup ticaret hayatıma başladım. Başlangıçta toptan ve parakende olarak faaliyet gösteren firmamız , sonrasında 2500 metre kare kapalı alanda soğuk hava deposuna sahip sakatat ve et entegre üretiminde kendine yeten tek firma olma yolunda  Batıkent İnönü Mahallesinde bulunan plazada devam etmektedir. Ayrıca 2. El araç alım satım işlemleri ve ticari taksi taşımacılık firmamızın faaliyet alanlarındandır. Şanlı grup bünyesinde kurulan inşaat firmamız Ankara’nın birçok ilçesinde projeler inşa etmiştir. 2014 yılında Keçiören İlçesi Belediye Meclis Üyesi Adayı oldum. Keçiören Piyangotepe ve Ufuktepe‘de seçim ofisi açtım.