• Bilgi Hattı : 444 52 76    & Hattımız : +90 530 917 52 76

BAŞKAN ALTINOK YAYLA VE ÇİÇEKLİ PAZAR ALANLARINI ZİYARET ETTİ

Paylaşmak İçin Tıklayınız

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, pazar ziyaretleri kapsamında Yayla ve Çiçekli pazar alanlarında vatandaşla ve esnafla buluşup, sohbet etti ve sıkıntıları dinledi. Başkan Altınok, vatandaşlardan gelen iyi temennilere cevaben, “Gönüller alıp hizmet yapmak lazım. Hep yanınızda olacağız. Hizmetler aynı şekilde devam edecek. Beni burada, pazarlarda en geç 15 günde bir göreceksiniz” dedi.

“BAŞKANIM SİZİ ÇOK ÖZLEDİK”

Vatandaşlara pazar tezgâhından domates seçen ve pazarcıları denetleyen Altınok, pazarcılara yönelik uyarılarını yineleyerek, “Sebze ve meyveleri çürük vermeyin. Haramdır, vebaldir, günahtır” diye konuştu.  “Ekmek paramı pazarda satış yaparak kazanıyorum” diyen bir kadının pazar yerinde satış yapmak için yer istemesi üzerine bu talebi not aldıran Başkan Altınok, gerekenin yapılacağını belirtti. Daha sonra alışverişini tamamlamış olan yaşlı bir çiftle karşılaşan Başkan Altınok, yaşlı çiftin alışveriş poşetlerinin taşıtarak kendilerine yardımcı oldu. Pazar gezisi boyunca vatandaşlar tarafından sıcak ilgiyle karşılaşan Başkan Altınok evlerinin pencerelerinden kendisine selam veren vatandaşları da selamlayarak karşılık verdi. Keçiörenlilerin Başkan Altınok’a yönelik, “Başkanım sizi çok özledik. Sizi görünce altın bulmuş gibi olduk. Şimdi Keçiören böyle bir Keçiören daha olacak. Sizi görmek çok güzel pazarımıza şeref verdiniz” şeklindeki güzel sözlerine Altınok, “Gönüller alıp hizmet yapmak lazım. Hep yanınızda olacağız. Hizmetler aynı şekilde devam edecek. Beni burada en geç 15 günde bir göreceksiniz” diye yanıt verdi.

40 YILLIK CHP’LİYİM, YEMİNİMİ ALTINOK BOZDURDU

Pazar ziyaretini sürdüren Başkan Altınok’un yanına gelen ve kendisinin 40 yıllık CHP’li olduğunu ifade eden bir vatandaş, “40 yıldır CHP’ye oy veriyorum. 10- 15 yıl önce Turgut Başkan benim yeminimi bozdurdu. Turgut Altınok’u gördükten sonra bu kadar yeter hemşerim dedim. Bana parti falan önemli değil, bana adam lazım. Sizin hizmetinizden de memnunuz. Yoksa bunca seneden sonra ben niye Turgut Altınok’a oy vereyim. İnşallah aynı şekilde hizmete devam edersin. Hizmete devam edeceğin gelişinden belliydi zaten” dedi. Altınok’ta bu vatandaşa teşekkürlerini iletti.

10.04.2019