15 Agus 2023

Termometrelerin Başkent Ankara’da 40 derecenin üstene çıkmasıyla birlikte sıcaktan bunalan çocuklar Keçiören’deki ıslanma havuzuna akın ediyor. İlçedeki Kalaba Kent Meydanı’nda yer alan ıslanma havuzuna aileleriyle birlikte gelen çocuklar serinliğin tadını doyasıya çıkarıyor.

Islanma havuzunun çocuklardan büyük ilgi gördüğünü söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok,  “Sıcak havalarda serinlemenin adresi Keçiören. Islanma havuzumuza çiçek ve meleklerimiz çocuklar yoğun ilgi gösteriyor. Havuzumuzdaki hijyene de büyük önem gösteriyoruz. Burada sık sık temizlik çalışması yaparak çocuklarımıza sağlıklı bir ortamda eğlence ve serinlik yaşatıyoruz.” dedi.

Çocuklarının Islanma havuzundaki eğlenceli anlarına tanıklık eden aileler de Keçiören Belediyesi tarafından hizmete sunulan meydanın müdavimi olduklarını dile getiriyorlar.