BAŞKAN AK RAMAZAN ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Ramazan ayında yaptığı ev ziyaretlerini sürdüren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, bu defa Bağlarbaşı Mahallesi’nde oturan iki ailenin evlerine misafir oldu.

Önce Ali(31)-Emine(26) Karaaslan çiftinin kapısını çalan Başkan Ak, “Misafir kabul ediyor musunuz? Çayınızı içmeye geldik” dedi. “Başkanım kapımız size her zaman açık” yanıtını veren ev sahibi Ali Karaaslan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karaaslan ailesinin çocukları Ömer Taha’ya(7) oyuncak araba, Zeynep Duru’ya(1.5) ise oyuncak bebek hediye eden Başkan Ak, karnesinin nasıl olduğunu sorduğu küçük çocuktan “Çok iyi” yanıtı gelince “O zaman karnene bakayım” dedi. Teşekkür belgesi alan Ömer Taha’yı kutlayan Mustafa Ak, karne hediyesi olarak harçlık verdi. Yaz tatilinde ne yapacağını sorduğu çocuk “Kur’an kursuna yazıldım” deyince, “O zaman sana Kur’an ve Türk bayrağı da hediye edeyim. Bayramda pencerene asarsın. ‘Başkan Amca ziyaretimize gelerek hediyeler vermişti’ diye hatırlarsın” yanıtını verdi.

Daha sonra İdris(37)-Gülay(32) Kaptan çiftini ziyaret eden Mustafa Ak, çiftin 13 yaşındaki oğulları Osman’a “Cennet Bahçesi” adlı oyunu, 8 yaşındaki kızları Nisa’ya ise oyuncak bebek hediye etti. Küçük kız ile derin bir sohbete dalan Başkan Ak, “Seninle tanışalım mı? Ben Mustafa Ak, Keçiören Belediye Başkanıyım. Kaça gidiyorsun?” diye sordu. “Üçe geçtim” diyen Nisa’ya karnesini soran Başkan Ak, “İyi” yanıtını alınca “İyiyse görmem lazım, görmeden inanmam” dedi. Karnesi getiren Nisa’ya “Aferin, güzel karnen var” diyerek harçlık veren Mustafa Ak, Kur’an ve Türk Bayrağı da hediye etti. Küçük kız “İleride ne olacaksın?” sorusuna “Doktor olacağım” yanıtını verince Başkan Ak da “Doktor ol, hemşire ol, mühendis ol. Hepsi de güzel meslekler, ama mutlaka oku” tavsiyesinde bulundu.

26.06.2015