13 Eylül 2023

Keçiören Belediyesi bünyesinde ücretsiz hizmet veren Keçiören Sanat ve Meslek Edindirme Kursları’nda (KEÇMEK) kayıt işlemleri devam ediyor. Bu kapsamda ilçedeki 14 kurs merkezinde, 60 branşta el sanatları, kişisel gelişim, yabancı diller, bilişim teknolojileri, yiyecek-içecek hizmetleri, güzellik ve saç bakım hizmetleri alanlarında eğitim almak isteyen vatandaşlar kurslara kaydolmak için yoğun ilgi gösteriyor.

“KEÇMEK, vatandaşlarımızın meslek öğrenmesi ve çeşitli istihdam alanlarında iş bulması noktasında eğitim veren önemli kurumlarımızdan biridir. Burası sadece istihdam odaklı değil aynı zamanda kadınlarımızın sosyalleşmesine de katkı sunmaktadır. KEÇMEK’te öğrendiklerini evlerinde uygulayarak el emeği göz nuru ürünler üreten kadınlarımız, elde ettikleri ürünlerin satışını da yaparak ev ekonomilerine katkıda bulunuyorlar.” dedi.

KEÇMEK’e kaydolmak isteyen Kursiyerler, hem yüz yüze hem de “kecmek.kecioren.bel.tr” web adresinde bulunan “Ücretsiz Online Başvuru” kısmından başvurularını gerçekleştirebiliyorlar.