BAŞKAN AK KEÇİÖRENLİLER İLE BAYRAMLAŞTI

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, başkanlık makamında düzenlenen bayramlaşma töreninde yediden yetmişe tüm Keçiörenlilerin  ve  belediye personelinin  Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Keçiören Belediyesi’ndeki bayramlaşma töreni gencinden yaşlısına yüzlerce Keçiörenliyi bir araya getirdi. Birlik, beraberlik ve kardeşlik örneğinin en güzel şekilde sergilendiği törende vatandaşlarla tek tek bayramlaşan ve yakından ilgilenen Başkan Ak, konuklarına çikolata ve kolonya ikram etti.

RAMAZAN’DA YAŞANAN GÜZELLİKLER SÜREKLİ OLSUN

Keçiören’de bayram coşkusunun ve sıcaklığının hep birlikte yaşandığını belirten Mustafa Ak, bayramlarda birlik ve beraberlik duygusunun doruğa çıktığına dikkat çekti.  Bayramların insanları bir araya getiren ve manevi değeri büyük günler olduğunu ifade eden Başkan Ak, “Bayramlar, insanları aynı düşünce ve duygularda buluşturan, birlik ve beraberliği sağlayan özel günler. Keçiören’de de genciyle, yaşlısıyla, çocuğuyla toplumun tüm kesimleriyle huzurlu bir bayram geçirdik” dedi. Ramazan’da yaşanan güzelliklerin sürekli olmasını temenni eden Başkan Ak, “Dünyanın farklı coğrafyalarındaki Müslüman kardeşlerimizin yaşadığı sıkıntı ve acıların da bir an önce sona ermesini arzuluyoruz. Keçiören Belediyesi olarak bu yıl yedincisini gerçekleştirdiğimiz Uluslararası Ramazan Etkinlikleri ile Keçiören’de kardeşliğin ruhuna uygun, Ramazan’ın güzellikleriyle dolu bir Ramazan geçirdik. Dünyanın farklı coğrafyalarında yaşayan kardeşlerimizi burada ağırladık. Anadolu’nun farklı şehirlerinin güzelliklerini ve dünya ülkelerini burada buluşturduk.  Paylaşım iftarlarımızda engelli kardeşlerimizle, yetimlerimizle, şehit ve gazi ailelerimizle bir araya geldik. Mahalle iftarlarımızda binlerce Keçiörenliyle aynı sofralarda iftar yaptık. Bu güzelliklerin bundan sonra da devam etmesini temenni ediyoruz” diye konuştu.

11.07.2016