BAŞKAN AK KEÇİÖRENLİLERLE CUMA BULUŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, göreve geldiği günden bu yana her hafta Cuma günü farklı bir mahallede gerçekleştirdiği Cuma buluşmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Başkanı Ak, dört yıldır her hafta Cuma günü farklı bir mahallede bulunan camiye giderek vatandaşlarla buluşuyor. Cuma namazı sonrası vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Ak, vatandaşların sıkıntı ve taleplerini dinliyor. Vatandaşlarla birlikte mahalleyi gezen Başkan Ak, esnafı da unutmayarak işyerlerinde ziyaret ediyor.

Başkan Mustafa Ak, bu hafta Cuma namazının ardından Ufuktepe Mahallesi'ndeki vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Göreve geldikleri günden bu yana Cuma buluşmalarını ara vermeden sürdürdüklerini belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, katılımcı belediyeciliği önemsediklerine dikkat çekti. Vatandaşlarla bir araya gelerek onların her türlü taleplerini ve sıkıntılarını dinlediklerini aktaran Başkan Ak, "Cuma buluşmaları kapsamında her hafta farklı bir camiye giderek farklı mahallelerde vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Buradaki mahalle sakinleriyle mahallelerimizin sorun ve sıkıntılarını yerinde görerek anında müdahale ediyoruz. Devam eden çalışmaları da birlikte denetliyor onların taleplerini dikkate alıyoruz" dedi.

Başkan Ak, Cuma buluşmalarının yanı sıra ev ziyaretleri, park sohbetleri, Halk Günü, pazar denetimi gibi vesilelerle de vatandaşlar ile biraraya gelmeye özen gösteriyor.

22.11.2013