BAŞKAN AK'IN KEÇİÖRENLİLERLE CUMA BULUŞMALARI SÜRÜYOR

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, göreve geldiği 2009 yılından bu güne her hafta Cuma günü farklı bir mahallede gerçekleştirdiği ve geleneksel hale getirdiği Cuma buluşmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Başkan Mustafa Ak, bu hafta Cuma namazının ardından Bağlum Kafkas Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek onların istek ve taleplerini dinledi. Pazar yeri ve parkları da ziyaret eden Başkan Ak, Keçiörenliler ile sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

Göreve geldikleri günden bu yana Cuma buluşmalarını ara vermeden sürdürdüklerini belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, katılımcı belediyeciliği önemsediklerine dikkat çekti. Vatandaşlarla bir araya gelerek onların her türlü taleplerini ve sıkıntılarını dinlediklerini aktaran Başkan Ak, "Cuma buluşmaları kapsamında her hafta farklı bir camiye giderek farklı mahallelerde vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Buradaki mahalle sakinleriyle mahallelerimizin sorun ve sıkıntılarını yerinde görerek anında müdahale ediyoruz. Devam eden çalışmaları da birlikte denetliyor onların taleplerini dikkate alıyoruz" dedi.

Başkanı Ak, altı yıldır her hafta Cuma günü farklı bir mahallede bulunan camiye giderek vatandaşlarla buluşuyor. Cuma namazı sonrası vatandaşlarla bir araya gelen Mustafa Ak, vatandaşların istek ve önerilerini dinliyor. Vatandaşlarla birlikte mahalleyi gezen Başkan Ak, esnafı da unutmayarak iş yerlerini  ziyaret ediyor ve hayırlı kazançlar diliyor. Mustafa Ak, Cuma buluşmalarının yanı sıra ev ziyaretleri, park sohbetleri, Halk Günü, pazar denetimi gibi vesilelerle de vatandaşlar ile bir araya gelmeye özen gösteriyor.

04.09.2015