BAŞKAN AK HUZUREVİ SAKİNLERİNİ ZİYARET ETTİ

Yaşlılar Haftası dolayısıyla Keçiören Belediyesi Huzurevi’ni ziyaret eden Keçiören Belediyesi Başkanı Mustafa Ak, “Huzurevi’ndeki tüm yaşlılarımız bizim anne ve babamız” dedi.

Ziyaret sırasında Huzurevi sakinleri ile tek tek ilgilenen Mustafa Ak, ömrünün sonbaharındaki yaşlılarla hem sohbet etti hem de onlara çeşitli hediyeler verdi. Huzurevi sakinlerine ev konforunda imkanlar sağlayarak zorluk çekmelerini önlemek istediklerini söyleyen Başkan Ak, “Huzurevindeki tüm yaşlılarımız bizim anne ve babamız. Onların hiçbir eksiklerini bırakmadan gereken her türlü hizmeti veriyoruz” diye konuştu. Yaşlıların özel günlerde misafir beklediklerini, akrabalarını ve eş-dostlarını yanlarında görmek istediklerini belirten Başkan Ak, “Burada akrabası, tanıdığı olmadığı halde ziyarete gelenler var. Onlarla birlikte olmak isteyenler var. Özel günlerde yaşlılarımızı yalnız bırakmamak, onların da hassasiyetlerini bildiğimiz için önemli” dedi.

SEĞMEN EKİBİ GÖSTERİ YAPTI

Huzurevi sakinleri ise Başkan Ak’ın ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederken, rahatlarının yerinde olduğunu, belediyenin düzenlediği farklı etkinlikler sayesinde yalnızlık çekmediklerini dile getirdiler. Başkan Ak’ın ziyareti sırasında Ankara Kültürünü Yaşatma Derneği Seğmen ekibi de bir gösteri yaparak ortamı neşelendirdi. Yaşlılarla birlikte pasta kesen Başkan Ak, Huzurevi sakinleriyle hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Bu arada Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında Huzurevi sakinleri, Keçiören Belediyesi ve Güçsüzler Yurdu Vakfı’nın işbirliğiyle Anıtkabir’i ziyaret etti. Ayrıca Balgat’ta mangal keyfi organizasyonu da gerçekleştirildi.

20.03.2013