BAŞKAN AK HUZUREVİ SAKİNLERİNİ YALNIZ BIRAKMADI

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, bayramın ilk gününde Keçiören Belediyesi Huzurevi’nde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, bayramın ilk gününde yaşlıları unutmayarak Keçiören Belediyesi Huzurevi’ni ziyaret etti. Keçiören Kaymakamı Nusret Dirim ile birlikte yaşlıların bayramını kutlayan Başkan Ak, bayrama huzurevi sakinleri ile girmekten mutluluk duyduklarını belirterek, “Huzurevindeki tüm yaşlılarımız bizim anne ve babamız. Bayramın ilk gününde onları yalnız bırakmak istemedik. Onlara ev konforunda imkanlar sağlayarak zorluk çekmemelerini sağlıyoruz. Onların hiçbir eksiklerini bırakmadan, gereken her türlü hizmeti veriyoruz" dedi.

Yaşlılarla tek tek ilgilenen Başkan Ak, huzurevi sakinlerinin özellikle bayramlarda daha hassas olduğuna dikkat çekerek bayramın ilk gününde misafirlerini, akrabalarını, eşlerini dostlarını beklediklerini ifade etti. Keçiören Belediyesi olarak her bayramda yaşlıları sevindirmeye ve onların gönüllerini almaya çalıştıklarına değinen Başkan Ak, "Bayramın ilk günü geciktirmeden onları ziyarete geldik. Burada akrabası, tanıdığı olmadığı halde gelenler var. Onlarla birlikte olmak isteyenler var. Bunun yanı sıra kendi akrabalarından, çocuklarından, torunlarından gelenler var. Bayramda özellikle yaşlılarımızı yalnız bırakmamak, onların da hassasiyetlerini bildiğimiz için önemli" diye konuştu.

Bayramda ziyaretçi bekleyen huzurevi sakinleri de Başkan Ak’ın ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını belirterek Başkan Ak’a teşekkür ettiler. Huzurevi'nde rahatlarının yerinde olduğunu ifade eden yaşlılar Keçiören Belediyesi’nin düzenlediği farklı aktivitelerle de yalnızlık çekmediklerini belirttiler.

26.10.2012