BAŞKAN AK GENÇLERLE VOLEYBOL OYNADI

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, göreve geldiği günden bu yana her hafta Cuma günü farklı bir mahallede gerçekleştirdiği Cuma buluşmalarını ara vermeden sürdürürken, bu hafta Çaldıran Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Başkan Ak, Babüsselam Camiinde kıldığı Cuma namazının ardından mahalle sakinleriyle bir araya gelerek onların talep ve önerilerini dinledi, ardından Yavuz Sultan Selim Ortaokulunun  teknoloji ve resim sergisini ziyaret ederek öğrencilerin yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi aldı. 15 Temmuz gecesini anlatan maketle yakından ilgilenen Ak, o gecenin Türkiye için bir dönüm noktası olduğunun altını bir kez daha çizdi. Yenilenebilir enerji ile ilgili yapılan çalışmaları da dikkatle inceleyen Mustafa Ak, öğrencilerin bilimle ilgilenmelerinin gelecek adına umut verici olduğunu söyledi. Ak, "Kendi teknolojimizi kendimiz ürettiğimiz zaman dışa bağımlı olmaktan kurtulacağız. Özellikle savunma sanayi alanında bununla ilgili başarılı çalışmalar var, yerli SİHA ve İHA'lar, ATAK, ANKA helikopterlerimiz bizim aynı zamanda ihracat kalemlerimizi de oluşturuyor. İnşallah enerjide, bilişimde, sanayide de kendi teknolojimizi üretir hale geleceğiz." diye konuştu.

Şair - yazar Abdurrahim Karakoç'un adını taşıyan Abdurrahim Karakoç Anadolu Lisesini de ziyaret eden Ak, öğrencilerle voleybol oynadı, onlarla gerçekleştirdiği kısa süreli sohbetin ardından başarılar dileyip okuldan ayrıldı.

04.05.2018