BAŞKAN AK EV ZİYARETLERİ İÇİN BAĞLUM VE KAFKAS MAHALLERİNDEYDİ

İbadet ve yardımlaşma ayı Ramazan’da ev ziyaretlerini aksatmadan sürdüren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, bu defa Bağlum ve Kafkas Mahallelerine uğrayarak Zehra Pekok, Ahmet Topbaş ve Nevzat Akdoğan’ın evlerine misafir oldu.

Ev ziyaretlerinde Başkan Ak’a eşi Hatice Ak, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Mualla Varol ve Keçiören Kadın Kolları Başkanı Canan Baran İzgi, Keçiören TOGEM Başkanı Ayten Aydın ve Belediye Meclis Üyesi Musa Afşin de eşlik etti. İlk olarak Bağlum Mahallesi’nde yaşayan 75 yaşındaki Zehra Pekok’un kapısını çalan Başkan Ak, sadece Ramazan ayında değil, düzenli aralıklarla ziyaret ettiği Zehra Teyze’nin elini öperek hatırını sordu. 4 oğlu, 5 kızı ve 32 torunu olan Zehra Teyze “Telefonda seni arayacağım, ama kontürüm yok” deyince Başkan da “Ben sana kontür gönderirim” yanıtını verdi.  Pekok’un “Benim telefon numaram sende var mı” sorusunu “Var tabii” diye yanıtlayan Başkan Ak, cep telefonunda “Zehra Anne” olarak kayıtlı numarayı gösterdi. Numarasını görünce mutlu olan Pekok, “Bizi hiç ihmal etmiyorsun. Bir oğlum da sensin. Allah senden razı olsun” dedi.

GAZETEDEKİ FOTOĞRAFI ÇERÇEVELETTİM

Anneler Günü nedeniyle hazırlanan Keçiören Belediyesi afişleri ve gazete ilanlarında Başkan Ak ile birlikte çekilen fotoğrafının kullanılmasından duyduğu mutluluğu ifade eden Zehra Teyze, “Mahallede artık herkes beni tanıyor. Gazete ilanlarında fotoğrafımı görünce çok şaşırdım. Fotoğraflardan birisini kesip çerçeveleterek duvarıma astım” diye konuştu.

İkinci ziyaretini yine Bağlum Mahallesi’nde yaşayan Ahmet Topbaş(45) ve Sevim Topbaş(43) çiftinin evine yapan Başkan Ak, geçirdikleri çocuk felci nedeniyle her ikisi de engelli olan Topbaş çiftinin hatırını sordu. Gülsüm(21) ile Mevlüt(18) adlı iki çocuğu olan ve tekerlekli sandalye kullanan Ahmet Topbaş, “Başkanın bizi sürekli ziyaret etmesinden çok mutluyuz. Allah kendisinden razı olsun” dedi.

Mustafa Ak, daha sonra Kafkas Mahallesi’ne geçerek altı çocuğu olan Nevzat Akdoğan(70) ve Makbule Akdoğan(70) çiftinin kapısını çaldı. Akdoğan çiftine bir ihtiyaçları olup olmadığını soran Başkan Ak, yaklaşmakta olan Kadir Gecesi’ni ve Ramazan Bayramı’nı kutladı. Sol bacağı geçirdiği bir ameliyat sonucu kesilen Nevzat Akdoğan’a, Başkan Ak daha önce yaptığı bir ziyarette akülü araç hediye etmişti.

10.07.2015