BAŞKAN AK BÜYÜK KEÇİÖREN AİLESİYLE BAYRAMLAŞTI

Ramazan Bayramı dolayısıyla Keçiören Belediyesi tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi. Yediden yetmişe bütün Keçiörenlilerin ve belediye personelinin Ramazan Bayramı’nı kutlayan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, bayramlardaki kardeşliğin, birlik ve beraberliğin sürekli olması temennisinde bulundu.

Sekizinci Uluslararası Ramazan Etkinlikleri ile Ramazan ayının dolu dolu yaşandığı Keçiören’de, Ramazan Bayramı da coşku içerisinde kutlandı. Belediye Başkanı Mustafa Ak, düzenlenen bayramlaşma töreninde hem Keçiörenlilerin hem de personelinin bayramlarını tebrik etti. Makam odasında gerçekleşen programa genç yaşlı binlerce Keçiörenli katıldı. Birlik ve beraberlik örneğinin en güzel şekilde sergilendiği bayramlaşma programında Başkan Ak, misafirlerine çikolata ve kolonya ikram ederken, çocuklara da oyuncak hediye etti. Keçiören’de bayram coşkusunun ve sıcaklığının hep birlikte yaşandığını belirten Başkan Mustafa Ak, bayramlarda birlik ve beraberlik duygusunun doruğa çıktığına dikkat çekti.  Bayramların, insanları bir araya getiren ve manevi değeri büyük günler olduğunu ifade eden Başkan Ak, “Bayramlar, insanları aynı düşünce ve duygularda buluşturan, birlik ve beraberliği sağlayan özel günler. Keçiören’de de en güzel şekilde genciyle, yaşlısıyla, çocuğuyla toplumun tüm kesimleriyle huzurlu ve coşkulu bir bayram geçirdik” dedi.

KARDEŞLİĞİN RUHUNA UYGUN GÜZEL BİR RAMAZAN GEÇİRDİK

Ramazan’da yaşanan güzelliklerin sürekli olmasını temenni eden Başkan Ak, “Dünyanın farklı coğrafyalarındaki Müslüman kardeşlerimizin yaşadığı sıkıntı ve acıların da bir an önce sona ermesini arzuluyoruz. Büyük ülke olmanın en güzel örneğini sergileyerek zor durumda olan kardeşlerimize yardım ediyor ve el uzatıyoruz. Keçiören Belediyesi olarak bu yıl sekizincisini gerçekleştirdiğimiz Uluslararası Ramazan Etkinlikleri ile Keçiören’de kardeşliğin ruhuna uygun, Ramazan’ın güzellikleriyle dolu, coşkulu bir Ramazan geçirdik. Dünyanın farklı coğrafyalarında yaşayan kardeşlerimizi burada ağırladık. Anadolu’nun farklı şehirlerinin güzelliklerini ve dünya ülkelerini burada buluşturduk.  Paylaşım iftarlarımızda yetimlerimizle, yaşlılarımızla, şehit ve gazi ailelerimizle bir araya geldik. Mahalle iftarlarımızda binlerce Keçiörenliyle aynı sofralarda iftar yaptık. Bu güzelliklerin bundan sonra da devam etmesini temenni ediyoruz” diye konuştu.

29.06.2017