17 Nisan 2019

Samsun-Ankara karayolunun 5’inci kilometresinde İlyas Deniz(45) isimli tır şoförünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak karşı şeritte seyreden Keçiören Belediyesine ait 06 KB 4927 plakalı cenaze nakil aracına çarpması sonucu yaralanan Atıf Yıldırım’ın sağlık durumu iyiye gidiyor.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, kaza sonucu ağır yaralanan ve Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren cenaze nakil aracı şoförü belediye personeli Atıf Yıldırım’a geçmiş olsun dileklerini ileterek, Yıldırım’la yakından ilgilenilmesi için ekip görevlendirdi.

GÖREV DÖNÜŞÜ KAZA

Ankara Başkent Hastanesi’nden bir cenazenin Giresun merkeze götürülmesi için görevlendirilen cenaze nakil aracı şoförü Atıf Yıldırım, görevini tamamladıktan sonra Ankara’ya hareket etti. Samsun-Ankara karayolunun 5’inci kilometresinde tırın karşı şeride geçerek cenaze nakil aracıyla kafa kafaya çarpışması sonucu sürücü Atıf Yıldırım ve tır şoförü İlyas Deniz yaralandı. 112 Acil Servis ekiplerinin kaza noktasına gelmesiyle ilk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülerek burada tedavi altına alındı.

“HER ZAMAN YANLARINDAYIZ”

Kazanın hemen ardından Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok da bir ekip görevlendirerek yaralı personeliyle yakından ilgilendi. Gün içerisinde Atıf Yıldırım’ın sağlık durumuna ilişkin bilgiler alan Başkan Altınok, “Atıf kardeşimiz Giresun’dan dönerken yaşadığı talihsiz kazada ağır yaralandı. Sağlık durumu hakkında hastane yetkililerinden ve yakınlarından bilgi alıyoruz. Şuanda yoğun bakımda ama sağlık durumu iyiye gidiyor. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşarak aramıza dönecektir. Atıf kardeşimize ve ailesine geçmiş olsun diyorum. Endişe etmesinler, her zaman yanlarındayız” dedi.