BAŞKAN AK’TAN 8 MART’TA KADINLARA KARANFİL SÜRPRİZİ

Kadınlara yönelik hizmetleri ile fark yaratan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiörenli kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü karanfil vererek kutladı.

Karanfilli kutlama etkinliğine Keçiören Pınarbaşı Mahallesi Nuri Pamir Caddesi Dutluk Mevkii’nden başlayan Başkan Mustafa Ak, daha sonra Gazino Salı Pazarı, Keçiören Belediyesi Dutlu Konak istikametinde ilerlerken, karşılaştığı bütün kadınların 8 Mart’ını karanfil vererek kutladı. Hüseyin Güllüoğlu İlköğretim Okulu’na da uğrayan Başkan Ak, okul bahçesinde oynayan öğrencileri karanfillerle sevindirdi. Başkan Ak’a karanfil dağıtırken, Belediye Meclis Üyeleri ve AK Parti Keçiören Gençlik Kolları Başkanı Murat Tunçbilek de eşlik etti.

EŞİNE ÇİÇEK ALDIN MI?

Karanfil verdiği kadınlar ile birlikte hatıra fotoğrafı da çektiren Başkan Ak, yaşlı bir teyzenin “Bu fotoğrafın basında çıkmasını istiyorum. Beni mutlu edersin Başkanım” demesi üzerine “Tamam, olur” yanıtını verdi. Yolda yürürken gördüğü genç bir çiftin de yanına giden Başkan Ak, “Bugün Dünya Kadınlar Günü, eşine çiçek aldın mı?” diye sorduğu vatandaştan “Almadım” yanıtı gelince bir karanfil uzatarak “O zaman ben sana bir çiçek vereyim, sen de eşine hediye et” diye espri yaptı. Etkinlik sırasında esnafları ve pazar yerlerini de ziyaret eden Başkan Ak, alışveriş yapın kadın müşterilerin 8 Mart’ını kutlayarak karanfil verdi.

Karanfil etkinliği kadınlardan büyük ilgi görürken, Hayriye Yılmaz adlı bir vatandaş Başkan Ak’a teşekkür ederek, “Dünya Kadınlar Günü’nde çiçek vererek bizi mutlu ettiniz. Kadınlara yönelik hizmetlerinizden çok memnunum. Allah sizden razı olsun Başkanım” dedi.

08.03.2016