• Bilgi Hattı : 444 52 76    & Hattımız : +90 530 917 52 76

22.10.1971 tarihinde Türkan ve Hayati Karayol çiftinin ilk çocukları olarak Kırıkkale´de dünyaya geldim. İlkokulu Tınaz İlkokulunda okudum. Keskin Lisesi orta bölümünde başladığım ortaokulu ise Kırıkkale Atatürk Ortaokulunda tamamladım. Kırıkkale Lisesinden mezun olduktan sonra Gazi Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünü bitirerek inşaat mühendisi oldum ve yine aynı üniversitede araştırma görevlisi olarak çalışmaya başladım.

237. dönem yedek subay olarak vatani vazifemi yerine getirdim.

O.D.T.Ü İnşaat Fakültesinde başlamış olduğum yüksek lisans çalışmalarımı yarıda keserek Türkmenistan´ın başkenti Aşkabat´ta yapılmakta olan Türkmenistan´ın Milli Müzesi projesinde şantiye şefi olarak çalışmak üzere Aşkabat´a gittim.

Sonra Birleşik Arap Emirlikleri´nin başkenti Abudabi´ye oradan da Dubai´ye geçtim. Dönemin önemli projelerinden:

Zadco-Gasco Headquarters (Abudabi),

Emirates Towers (Dubai),

Fairmont Sheikh Zayed Road (Dubai),

Dubai havaalanı,

Burj Al Arab (Dubai, Yelken Otel) ve

Abu Dhabi Trade Centre

projelerinde çalıştığım firmanın proje müdürü olarak görev yaptım.

Kahire´de Nil nehrinin kıyısında 40 katlı Fairmont Hotel projesinde de aynı şekilde proje müdürü olarak çalıştım.

Abudabi´ye tekrar dönerek National Bank of Abu Dhabi HQ projesinde de yine proje müdürlüğü yaptım. Proje süresince Çin, Malezya, Brezilya ve İtalya´da bulundum.

2003 yılının 2. yarısında yurda dönerek hayatımın bundan sonraki bölümünde bana hayat arkadaşlığı edecek eşimle evlendim. 2005 yılında bize bir kız çocuğu verdiği için Rabbimize şükrettik.

Keçiören Belediyesi Cumhuriyet Kulesi projesinde kontrol mühendisi olarak çalıştım. Keçiören Belediyesi Proje ve Ruhsat Şube Müdürlüğü, İmar Müdürlüğü ve Bilgi İşlem Müdürlüğü görevlerinde bulundum.

Ankara Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığında Şube Müdürü olarak çalıştım.

Gölbaşı Belediyesi´nde İmar Müdürlüğü ve Gölbaşı Belediyesi Encümen Üyeliği yaptım.

Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesini bitirerek iktisatçı oldum. Çeşitli nedenlerle Birleşik Arap Emirlikleri (Dubai ve Abu Dhabi), Katar, Kuveyt ve Cezayir´de bulundum ve bölgenin önemli projelerini inceleme fırsatım oldu.

2016 yılında yüce Rabbim ikinci evladımızı bize bağışladı.

Türkerler Holding İnşaat Grup Başkan Yardımcısı olarak çalıştım. Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Sağlık Yatırımları Komisyon Başkanlıgı görevim devam etmektedir.