• Bilgi Hattı : 444 52 76    & Hattımız : +90 530 917 52 76

Doğum Yeri ve Tarih i: Ankara  21.12.1978

Eğitim Durumu : Lisans

Mesleği : Serbest Ticaret ve Halkla İlişkiler

1978 yılında Ankara’da doğdu. Aslen Rizelidir. İlk öğrenimini Abidinpaşa İlköğretim Okulu orta ve lise öğrenimini Ankara Tevfik İleri İmam Hatip Lisesi’ nde tamamladıktan sonra önce Hacettepe Üniversitesi ön lisans Büro Yönetimi ve Sekreterlik sonra Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Ön Lisans ve ardından İstanbul Üniversitesi Uzaktan Eğitim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım 4. Sınıf Öğrencisi olarak devam etmektedir.

2000-2013 yılları arasında İvedik Organize Sanayinde Alan Gölgeleme ve Çadır Sistemleri Alanında ticari faaliyet ve farklı alanlarda (Web sayfa tasarımı ,Proje Tasarımı, Muhasebe ve Ön Muhasebe İşleri) Görevlerde bulundu.

Siyasi hayatına 2003 yılında Ak Parti Genel Merkez Kadın Kollarında başladı. 2004 yılında Kongre Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyesi oldu. Görev süresi boyunca;

Sosyal İşler Başkan Yardımcılığı

Tanıtım Medya Başkan Yardımcılığı

Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı

Arge Başkan Yardımcılığı

Ekonomi İşleri Başkan Yardımcılığı ve en son genel sekreterlik görevinde bulunduktan sonra 5. Olağan Kongre ile Kadın Kolları’ nda ki görevini tamamladı.

2009 yılında Yerel Seçimlerde Belediye Meclis Üyesi seçildi. Eğitim – Kültür Komisyonu, Plan ve Bütçe Komisyonu gibi farklı birçok komisyonda görev aldı.Temmuz 2018 den itibaren Keçiören Belediyesi’ nde Belediye Başkan Yardımcılığı ve Belediye Başkan Vekilliği görevlerini yürüttü.

Farklı STK’ larda çalışmalarda bulundu. Kadın ve Demokrasi Derneği Üyesidir. Keçiören’ de ikamet eden Liman evli ve bir çocuk annesidir.