• Bilgi Hattı : 444 52 76    & Hattımız : +90 530 917 52 76

Ali TURGUT - Cumhuriyet Halk Partisi

Doğum Yeri ve Tarihi : Kars/Sarıkamış 28.05.1959

Eğitim Durumu : Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü son sınıf öğrencisiyim.

Mesleği : Serbest Meslek

Açıklama:

1959 Kars Sarıkamış doğumluyum. 1974 yılından beri Ankara Keçiören`de yaşamaktayım. İş hayatıma uzun yıllar Türkiyenin ilk haberleşme sektöründe patentli üreticisi olan Teknim Elektronik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.`nde satınalma departmanında görev yaptım daha sonra kendi işimi kurarak iş hayatıma devam ettim. Ekonomik koşullar nedeniyle işyerimi kapatarak 1998- 2001 yılları arası ODTÜ Geliştirme Vakfı Güdaş A.Ş.`de idari işler ve satınalma müdürlüğü görevlerinde bulunarak emekli oldum ve serbest çalışmaktayım. Evliyim, halen Keçiörende oturmaktayım. CHP Keçiören ve Ankara İl gençlik kolları üyeliği, Keçiören ilçe yöneticiliği, Ankara İl yöneticiliği, ilçe ve il kongre delegeliği görevlerine seçilerek görev yaptım. 31 Mart Yerel Seçimlerinde Keçiören Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı müraacatında bulundum ve 3. Sıra adayı olarak seçildim. Partimi belediyecilik mevzuatına göre yasalar çerçevesinde ve partimin tüzüğü, yönetmeliği ve programları doğrultusunda en iyi şekilde temsil edebilmek ve sonraki seçimlerde partimi iktidar yapmak adına yoğun çalışmalarda bulunacağım.