ATATÜRK BOTANİK PARKI BAHARA HAZIR

Paylaşmak İçin Tıklayınız

Keçiören Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, baharın gelmesiyle birlikte parkları süsleme ve çiçeklendirme çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri, Atatürk Botanik Parkını Başkan Turgut Altınok’un talimatıyla rengârenk çiçeklerle buluşturdu. Çiçeklendirme çalışması, Keçiören’in daha estetik görüntüye kavuşması için diğer parklarda da devam edecek.

Başkan Turgut Altınok, özel peyzaj çalışmayışlarıyla yüzlerce çeşit bitki ve çiçekle renk cümbüşü haline gelen Atatürk Botanik Parkında sabah sporu yapan vatandaşlarla selamlaştığı sırada incelemelerde bulundu. Daha sonra Altınok, Atatürk Botanik Parkında çiçeklendirme çalışması yapılması için talimat verdi.

“BOTANİK PARKI, KENTİMİZİN EN GÜZEL PARKLARINDAN BİRİDİR”

Atatürk Botanik Parkında çiçeklerin eksik olduğu noktaların tamamlanması için Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerine talimat veren Başkan Altınok, “Ankara’nın en gözde dinlenme alanlarından biri olan Atatürk Botanik Parkımız, vatandaşlarımızın sabah sporu yapmalarına ve akşam geç saatlere kadar vakit geçirmelerine imkân tanıyan vazgeçilmez mekânlar arasında yer alıyor. Biz burayı hafriyat yığınlarından kurtararak kentimizin en güzel parklarından biri olarak hizmete açtık. Parkımız, içindeki uzun koşu parkuru ile spor yapmak isteyen vatandaşlarımızın vazgeçilmez mekânı konumundadır. Yüzlerce çeşit bitki ve çiçeğin güzelliğiyle renklenen parkımız,  baharda olduğu gibi kış mevsiminde de güzelliğinden bir şey kaybetmiyor. ‘Şimdi hizmet vakti’ deyip, Keçiören’imizi ağaçlandırarak ve yeşillendirerek daha yaşanabilir hale getireceğiz” ifadelerini kullandı.

12.04.2019