AKTEPE KEÇMEK YENİ BİNASINA TAŞINDI

Yoğun ilgi dolayısıyla kursiyerlerin ihtiyaçlarını karşılayamaz hale gelen Aktepe Kurs Merkezi, yeni hizmet binasına taşındı.

Keçiörenlilerin beceri kazanmaları ve meslek edinmelerini sağlamak amacıyla Keçiören Belediyesi tarafından açılan ücretsiz meslek ve sanat kurslarına yoğun ilgi devam ediyor. 2008 yılından bu yana dört derslikle hizmet veren Aktepe Kurs Merkezi’ne geçen yıl 12 branşta 1690 ön kayıt yapılmıştı. Ön kayıtların ancak yarısına cevap verebilecek fiziki özelliklere sahip olan Aktepe Kurs Merkezi, tüm kursiyerlere hizmet verebilmek için yenilendi. Yeni binasına kavuşan merkez 2011/2012 eğitim öğretim yılında10 dersliği ile 1600 öğrenciye hizmet verebilecek.

KEÇMEK Aktepe Kurs Merkezi hizmet binasının açılış törenine, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Keçiören İlçe Başkanı Ferhat Erdoğan, Keçiören Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Dinçer ve çok sayıda mahalle sakini ile kursiyerler katıldı.

Düzenlenen törenin açış konuşmasını yapan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, KEÇMEK zincirini her geçen gün genişlettiklerini, kurslara gösterilen ilgiden dolayı da büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek “Aktepe Kurs Merkezi’nin ihtiyaca cevap veremediğini gördüğümüz andan itibaren yeni bir yer aramaya başladık. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz bina ile kursumuz geçen yıla göre iki kat daha fazla kursiyere kapılarını açabilecek.” dedi. KEÇMEK’leri halk üniversiteleri gibi gördüğünü belirten Başkan Ak, “Bizi en çok sevindiren, bu yerlerden mezun olan, buradan sertifikasını alan, kendi işini kuran vatandaşlarımızın olmasıdır. Bu anlamıyla istihdama yapmış olduğumuz katkıdan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Konuşmanın ardından Başkan Ak, beraberindekilerle birlikte KEÇMEK kurs merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Kurs merkezini gezen Başkan Ak’a kurs yöneticileri tarafından çeşitli hediyeler verilirken, açılışa katılanlara aşure ikram edildi.

08.12.2011