Aranacak Kelime :
Keçiören Kent Rehberi
E-IMAR
Sanal Tur

Keçiören Belediyesi ilçedeki asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Altyapı çalışmalarıyla cadde ve sokakların çehresini değiştirip güzelleştiren Keçiören Belediyesi, vatandaşları temiz ve kullanışlı yollara kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyor.

Belediye hizmetlerinin kent estetiği ile uyumuna önem veren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, park ve yeşil alanları çevreleyen duvarlar ile demir parmaklıkların yerine rengarenk CNC dubalar ile değiştiriyor.

Yeşil alanları ile Ankara’nın örnek gösteren ilçesi Keçiören yepyeni bir parka daha kavuştu. Keçiören Belediyesi, Bademlik Mahallesi’nde atıl durumda bulunan Akşemsettin Parkı’nı yenileyerek vatandaşların hizmetine sundu.

Türk-Arap İlişkileri Merkezi(TAİM) Yönetim Kurulu Başkanı Münir Said ve beraberindeki heyet, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ı makamında ziyaret etti.

Çocuklara yeteneklerini keşfetme, geliştirme ve kendini ifade etme imkanı sunan Keçiören Belediyesi Çocuk Danışma Merkezi(ÇODAM), Üstün Zekalı ve Yetenekli Çocuklar Derneği(ÜZYEÇDE) ile birlikte “Sonbahara Merhaba” etkinliği gerçekleştirdi.

16 Eylül, 2014 ÷ 16 Eylül, 2014 Select date range