Aranacak Kelime :
Keçiören Kent Rehberi
E-IMAR
Sanal Tur

Azerbaycan Büyükelçisi Faig Bagırov, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Sosyal belediyecilik hizmetleri ile ön plana çıkan Keçiören Belediyesi, kışlık kıyafet ihtiyacı olan 50 çocuğun yardımına koştu.

Gönüllü olup toplumda aktif rol oynamak isteyen vatandaşların sayısını artırmak isteyen Keçiören Belediyesi, “Gönüllülük Seferberliği” başlattı.

Keçiören’de baharı rengarenk çiçeklerle karşılamak için Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın talimatıyla  lale, sümbül ve nergis soğanı dikim çalışmaları yapıldı.

Bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerle her kesimin takdirini kazanan Keçiören Belediyesi, 19. Milli Eğitim Şurası’nda seçmeli ders olması yönünde tavsiye kararı alınan Osmanlıca ile ilgili eğitim çalışmalarını başlattı. Böylece Keçiören Belediyesi Ankara’da Osmanlıca eğitim çalışmalarını başlatan ilk belediye oldu.

01 Şubat, 2015 ÷ 01 Şubat, 2015 Select date range