Aranacak Kelime :
Keçiören Kent Rehberi
E-IMAR
Sanal Tur

2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda Ülkemize tek altın madalyayı kazandıran milli güreşçi Taha Akgül, Keçiören'in en büyük ilk spor salonunun da ismi oldu.

Keçiören Belediyesi şehre ince dokunuşlar yaparak canlılık kazandırmaya devam ediyor.

Türkiye'nin en büyük ilçelerinin başında gelen Keçiören,  yaz döneminde evlenen çiftlerin sayısıyla da bir rekora imza atıyor.

Keçiören Belediyesi'ne bağlı Türkiye’nin eğitim veren ilk ve tek akvaryumu olarak hafızalarda yerini alan Deniz Dünyası, binlerce ziyaretçinin akınına uğruyor, son bir yıl içerisinde 500 bin kişi okyanusu keşfetmek için Deniz Dünyasının misafiri oldu.

Keçiörenlilerin mahallelerindeki düğünler, nişanlar, cenazeler, asker uğurlamaları, sohbet ve buluşmalarına aracılık eden mahalle konakları Keçiören geneline yayılmaya devam ediyor.

24 Ağustos, 2016 ÷ 24 Ağustos, 2016 Select date range

Takip et: @keciorenbeltr