Aranacak Kelime :
Keçiören Kent Rehberi
E-IMAR
Sanal Tur

Keçiören Belediyesi Çocuk Danışma Merkezi (ÇODAM)ve Üstün Zekalı ve Yetenekli Çocuklar Derneği (ÜZYEÇDE) iş birliği ile Uygulamalı Atölye Tanıtım Günü düzenlendi.

16 Nisan’da yapılacak Anayasa değişikliği referandumu öncesi Keçiören Belediyesi’nin halkın her kesimini bilgilendirme çalışmaları sürüyor. Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen “Anayasa Değişikliği ve Güçlü Türkiye Konferansı”na konuşmacı olarak katılan Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Doç.Dr.Yalçın Akdoğan, konferansın ardından kitabını da imzaladı.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, 900 bin nüfusuyla Türkiye’nin en kalabalık ilçeleri arasında yer alan Keçiören’e daha iyi hizmet verebilmek için araç filosunu yeni takviyelerle güçlendirmeye devam ediyor.

Keçiören Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi’nde bir konser etkinliği düzenledi.

Keçiören Belediyesi, Keçiörenli 120 kadına 5 ay boyunca ön muhasebe eğitimi vererek, onları iş sahibi yapmayı amaçlayan AB projesinin startını verdi.

21 ?ubat, 2017 � 21 ?ubat, 2017 Select date range

Takip et: @keciorenbeltr