Aranacak Kelime :
Keçiören Kent Rehberi
E-IMAR
Sanal Tur

Keçiören Belediyesi geleneksel hale getirdiği sünnet şöleninde bu yıl bine yakın çocuğu ücretsiz sünnet ettirerek erkekliğe ilk adımlarını attırdı. Son dönemde artan terör saldırılarında verilen şehitler nedeniyle şölen etkinlikleri iptal edilerek yerine mevlid okutulurken, ilahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu da güzel sohbeti ile Keçiörenlilerin konuğu oldu.

“Her mahalleye bir konak” hedefi ile yola çıkan Keçiören Belediyesi 3 yeni mahalle konağının yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Türkiye ile KKTC’nin geleceği olan çocukların ve gençlerin arasında tanışma, kaynaşma, bilgi ve deneyim paylaşımını amaçlayan “Kardeşlik Köprüsü Projesi” kapsamında düzenlenen Kardeşlik Gecesi, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu’nun himayesinde gerçekleşti.

Keçiören Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından açılan Yaz Kursları son etkinliğiyle gençlere yine unutulmaz anlar yaşattı.

Keçiören Belediyesi çocukların doğayla iç içe olmalarını ve uygulayarak öğrenmelerini destekleyici çalışmalarını sürdürüyor.

01 Eylül, 2015 ÷ 01 Eylül, 2015 Select date range

Takip et: @keciorenbeltr