Aranacak Kelime :
Keçiören Kent Rehberi
E-IMAR
Sanal Tur

Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen 8. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri, tasavvuf sanatçısı Cihat Ayaz İlahi Konseri ile sona erdi.

Her yıl Ramazan ayının bereketini kardeş bir ülkede kurduğu iftar sofrasında paylaşan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, bu yıl Kardeşlik İftarı’nı Kazakistan’ın Türkistan şehrinde gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında Keçiören ile Türkistan arasında kardeş belediye protokolü de imzalandı.

Keçiören Belediyesi 8. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri kapsamında birlik, beraberlik ve kardeşliğe vesile olmak amacıyla vatandaşları buluşturmaya devam ediyor.

Keçiörenli vatandaşların huzur ve güvenliği için 7/24 çalışan Keçiören Belediyesi zabıta ekipleri, yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle iş yeri denetimlerini sıklaştırdı.

Vatandaşların huzur içinde ibadet edebilmeleri için ilçedeki ibadethanelerin temizlik hizmetlerini üstlenen Keçiören Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde ibadet yerlerindeki temizlik çalışmalarını tamamladı.

25 Haziran, 2017 � 25 Haziran, 2017 Select date range

Takip et: @keciorenbeltr