Aranacak Kelime :
Keçiören Kent Rehberi
E-IMAR
Sanal Tur

Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirilen “Özgür Filistin Gecesi”ne katılan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, İsrail’in Filistin halkına çok sistematik biçimde işkence uyguladığını belirterek “Hedeflemiş olduğu işgal politikasını adım adım sürdürüyor. Biz Katil İsrail’in oradaki bebeklere, insanlara yaptıklarına şahit olduk. Filistinli kardeşlerimize destek olmamız lazım” dedi.

Keçiören Belediyesi ile kardeşlik protokolüne imza atan El Halil Belediye Başkanı Davut Zateri ve beraberindeki konuk heyet için Keçiören gezisi düzenlenerek, belediyenin faaliyetleri ve hizmetleri tanıtıldı.

KEDEM öğrencileri, Hz.Mevlana’nın 741’inci vuslat yıldönümü etkinlikleri kapsamında “Bir Damla Mevlana” adlı tiyatro oyununu sahneledi.

KEÇİÖREN’E FİLİSTİN’DEN YENİ BİR KARDEŞ GELDİ

Daha önce Gazze ve Cebaliye Belediyeleri ile kardeşlik bağı kuran Keçiören Belediyesi’ne Filistin’den üçüncü kardeş geldi. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, El Halil Belediyesi Başkanı Davut Zateri ile kardeş belediye protokolüne imza attı.

Hz.Mevlana’nın 741’nci Vuslat Yıl Dönümü nedeniyle düzenlenen etkinlikler kapsamında Keçiören Belediye Konservatuvarı Tasavvuf Müziği Korosu bir anma konseri verdi.

22 12, 2014 ÷ 22 12, 2014 Select date range