Aranacak Kelime :
Keçiören Kent Rehberi
E-IMAR
Sanal Tur

Bilgisayar başında elektronik oyunlar oynayarak vakit geçiren günümüz çocuklarını geleneksel oyunlarla tanıştırmak amacıyla düzenlenen "Geleneksel Çocuk Oyunları"nda Keçiören ilçe müsabakalarının ödül töreni gerçekleştirildi. Organizasyona büyük destek veren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, ödül törenine de katılarak Mendil Kapma Oyunu birincisi okula kupa ve madalyalarını takdim etti.

Keçiören Belediyesi zabıta ekipleri, yaklaşan 23 Nisan sebebiyle Ankara Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hematoloji Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giderek yatılı olarak tedavi gören hasta çocukları ziyaret etti.

Keçiören'de Kutlu Doğum Haftası kutlamaları tüm coşkusuyla devam ediyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi'nde düzenlenen Kutlu Doğum Haftası programına Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da katıldı.

Alemlere rahmet olarak gönderilen Hz.Muhammed'in(S.A.S.) doğum yıldönümünü içine alan Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Keçiören Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Keçiören Şubesi "Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama" temalı bir program düzenledi.

Keçiören Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 10 okula kurduğu şişme oyun alanları çocuklardan büyük ilgi görüyor. Kamil Ocak İlköğretim Okulu’ndaki oyun alanını ziyaret eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, düzenlenen yarışmalara katılan çocuklara hediyeler verdi.

22 Nisan, 2015 ÷ 22 Nisan, 2015 Select date range