Aranacak Kelime :
Keçiören Kent Rehberi
E-IMAR
Sanal Tur

15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ Terör Örgütünün teşebbüs ettiği darbe kalkışmasına karşı Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve Keçiörenli vatandaşlar dün de sabaha kadar demokrasi nöbeti tuttular.

FETÖ Terör Örgütünün teşebbüs ettiği darbe kalkışmasına karşı Türkiye tek yürek olmaya devam ediyor. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve Keçiörenli vatandaşlar kalkışmanın olduğu günden beri demokrasi nöbeti tutarak darbecilere geçit vermiyor.

FETÖ Terör Örgütünün teşebbüs ettiği hain darbe kalkışmasının ardından vatandaşlar meydanlarda demokrasi ve milli iradeye sahip çıkmaya devam ediyor. Kalkışmanın başladığı andan itibaren alanlardan ayrılmayan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Milli iradeyi ortadan kaldırmaya teşebbüs eden hainler milletin gücü, kararlılığı ve vatanına sahip çıkmasıyla yenildi." ifadelerini kullandı.

Darbe kalkışmasının yaşandığı 15 Temmuz 2016 tarihinden bu yana millet, iradesine sahip çıkmaya devam ediyor.

Darbe teşebbüsünün ardından meydanlardaki demokrasi nöbetleri devam ediyor. Kızılay Meydanını dolduran binlerce vatansever yine tek yürek oldu.

31 Temmuz, 2016 ÷ 31 Temmuz, 2016 Select date range

Takip et: @keciorenbeltr