Aranacak Kelime :
Keçiören Kent Rehberi
E-IMAR
Sanal Tur

Keçiören Belediyesi zabıta ekiplerinin semt pazarlarında yaptığı denetimlere Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da katıldı. Vatandaşların sağlıklı ve güvenli alışveriş yapabilmesi için denetimleri aralıksız sürdürdüklerini belirten Başkan Ak, “Denetimlerde esnafımız hem bilinçlendiriliyor hem de eksikliklerini giderme konusunda uyarılıyor. Vatandaşlarımızın alışveriş yaparken, esnafımızın da satış yaparken olumsuz bir durumla karşılaşmaması için tüm önlemler alınıyor” dedi.

Keçiören’deki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenleri Karaman’ın Ermenek ilçesinde meydana gelen maden kazasından dolayı buruk geçti. Yalçın Eskiyapan Ortaokulu’nda düzenlenen Cumhuriyet Bayramı törenine Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve Keçiören Kaymakamı Nusret Dirim de katıldı.

Sadece Keçiören’e değil, tüm Ankara’ya değer katacak olan Gümüşdere Ihlamur Vadisi Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Beşiktaş Platformu Genç Profesyoneller tarafından düzenlenen “Süleyman Seba Ödülleri” kapsamında “ Yılın Belediye Başkanı” ödülüne layık görüldü.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, engelli vatandaşların yaptığı el emeği ürünlerden oluşan Yeşeren Düşler Derneği Kermesi’ni gezdi.

01 Kasım, 2014 ÷ 01 Kasım, 2014 Select date range