Aranacak Kelime :
Keçiören Kent Rehberi
E-IMAR
Sanal Tur

Keçiören Belediyesi bünyesinde hizmet veren Estergon Türk Kültür Merkezi'nde yer alan 14 dükkandan oluşan Arasta'daki geleneksel sanatlara yönelik çalışma atölyeleri, bu sanatların yaşatılmasına büyük katkı sunuyor.

Keçiören Belediyesi  yasa ve mevzuatlara hakim olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Keçiören Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğüne bağlı AK Masa Birimi vatandaşların talep, şikayet ve önerilerini dinleyerek çözüme ulaştırma konusunda yoğun bir çaba sarf ediyor.

Sokak sağlıklaştırma çalışmaları kapsamında ilaçlama faaliyetlerini sürdüren Keçiören Belediyesi, okulları da 2015 -2016 eğitim - öğretim yılına hazırlıyor.

Keçiören Belediyesi kişi başına düşen yeşil alan miktarını 2,2 m²'den 5,5 m²'ye çıkararak daha yeşil bir şehir oluşturma gayretini sürdürüyor. Keçiörenli'lerin doğa ve çiçek sevgisini güçlendirmek, yeşille ilgili çalışmalarını ödüllendirmek ve daha güzel bir Keçiören'i birlikte ortaya çıkarmak amacıyla en güzel  bahçe-  balkon ve pencere yarışması düzenleniyor.

03 Ağustos, 2015 ÷ 03 Ağustos, 2015 Select date range