Aranacak Kelime :
Keçiören Kent Rehberi
E-IMAR
Sanal Tur

Çanakkale Zaferi’nin 100’üncü yıldönümünü özel etkinliklerle kutlayan Keçiören Belediyesi, büyük destanın canlandırıldığı Çanakkale Savaşı Platosu’nun kapanışını halkın sanatçısı Uğur Işılak’ın konseri ile yaptı. Konsere gelen binlerce Keçiörenli, Işılak’ın şarkılarıyla Çanakkale Zaferi’nin coşkusunu ve mutluluğunu doyasıya yaşadı.

Keçiören’i Ankara’nın kültür ve sanat merkezi haline getirmek için atağa kalkan Keçiören Belediyesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosu’nun “Bülbülün Türkü Dili” konserine ev sahipliği yaptı.

Keçiören Belediyesi ve Lokman Hekim Hastaneleri Sağlık Haftası nedeniyle birlikte "kalp sağlığı"nı korumak için harekete geçti. Atatürk Bahçesinde" Sağlıklı Kalpler Yürüyüşü" adıyla düzenlenen etkinlikte sağlıklı bir kalp için sporun ve egzersizin önemine dikkat çekildi. Yürüyüşe Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Eski Milli Futbolcu Tanju Çolak, Lokman Hekim Hastaneleri Etlik Başhekimi Necmettin Din, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak Cuma Programını vatandaşlara ayırdı. Cuma namazı çıkışı yoğun sevgi gösterileri ile karşılaşan Başkan Ak vatandaşların sorunlarını dinledi ve esnafı ziyaret ederek "hayırlı siftahlar" diledi.

Keçiören'de Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle kadınlar buluştu. AK Parti Keçiören Kadın Kollarının düzenlediği programa AK PARTİ Ankara Milletvekili Adayları Selva Çam ve Neslihan Cenk'in yanı sıra Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve eşi Hatice Ak, AK Parti Kadın Kolları Genel Merkez Sekreteri Aysun Liman, AK Parti İlçe Başkanı Zafer Çoktan, AK Parti Keçiören Kadın Kolları Başkanı Canan Baran İzgi, TOGEM Başkanı Dr. Ayten Aydın, Belediye Meclis Üyeleri ve mahalle teşkilatları katıldı.

18 Nisan, 2015 ÷ 18 Nisan, 2015 Select date range