Aranacak Kelime :
E-IMAR
Sanal Tur

KEÇİÖREN’E FİLİSTİN’DEN YENİ BİR KARDEŞ GELDİ

Daha önce Gazze ve Cebaliye Belediyeleri ile kardeşlik bağı kuran Keçiören Belediyesi’ne Filistin’den üçüncü kardeş geldi. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, El Halil Belediyesi Başkanı Davut Zateri ile kardeş belediye protokolüne imza attı.

Hz.Mevlana’nın 741’nci Vuslat Yıl Dönümü nedeniyle düzenlenen etkinlikler kapsamında Keçiören Belediye Konservatuvarı Tasavvuf Müziği Korosu bir anma konseri verdi.

“Ne olursan ol gel” çağrısıyla adını bütün dünyaya duyuran Hz.Mevlana Hakk’a yürüyüşünün 741’inci yılında, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın da katıldığı bir programla anıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Organ Nakli Vakfı’nın işbirliğiyle hayata geçirilen “Gençler Organ Bağışını Destekliyor” kampanyasına Keçiören Belediyesi de destek verdi. Kampanya kapsamında Ankara’nın 25 ilçesinde düzenlenen konferanslardan birisi de Keçiören Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Keçiören Belediyesi Çocuk Danışma Merkezi’nin(ÇODAM) yeni kurulan “Robotik Atölyesi” çocuklara, farklı işlevlere sahip robotları görüp inceleme şansı sunuyor.

21 12, 2014 ÷ 21 12, 2014 Select date range