Aranacak Kelime :
Keçiören Kent Rehberi
E-IMAR
Sanal Tur

Eurodesk temas noktası Keçiören Belediyesi, AB fırsatları hakkında farkındalık oluşturmak amacıyla Estergon Kalesi’nde gençlerin dikkatini çekici bir etkinlik düzenledi. Eurodesk Gençlik Konseri ve motorlu yamaç paraşütü gösterisi gençlerden büyük ilgi gördü.

Yaptığı sosyal belediyecilik hizmetleri ile her kesimin takdirini kazanan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören TOGEM işbirliği ile yürüttükleri proje kapsamında yapılan kıyafet yardımı ile Keçiörenli çocukları sevindirdi.

Keçiören Belediyesi zabıta ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşların huzur ve güven içinde alışveriş yapabilmeleri için denetimlerini artırdı.

Keçiören’de ikamet eden Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, ilk ziyareti için tercihini Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’tan yana kullandı.

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların gönül rahatlığı ve huzur içinde ibadet edebilmelerini sağlamak amacıyla Keçiören’deki bütün ibadet yerlerinde bayram temizliği yapıldı.

01 Ekim, 2014 ÷ 01 Ekim, 2014 Select date range