Aranacak Kelime :
Keçiören Kent Rehberi
E-IMAR
Sanal Tur

Keçiören ilçesindeki ibadet yerlerini yıl boyunca düzenli olarak temizleyen Keçiören Belediyesi, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde cami, mescit ve cem evlerindeki ilaçlama işlemlerine de hız verdi.

Sosyal medyayı en iyi kullanan belediye başkanı seçilen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Facebook’taki takipçilerine ev ziyareti sürprizi yaptı. Başkan Ak, Facebook hesabından yayınladığı fotoğrafı paylaşan takipçileri arasından seçtiği 20 kişiye ev ziyaretlerinde bulunmaya başladı.

Keçiören Belediyesi, Ramazan ayı boyunca sürdürdüğü “Mahallede İftar Var” programlarının sonuncusunu Aktepe Mahallesi’nde gerçekleştirdi.

Keçiören Belediyesi, 1995 yılının Temmuz ayında Avrupa’nın merkezi Srebrenitsa’da soykırıma uğrayan 8 bin 372 kardeşini unutmadı.

Keçiörenliler, Mübarek Ramazan ayında Gazze’yi havadan ve karadan vurarak 200’den fazla Filistinlinin ölümüne neden olan İsrail’i protesto etmek için yürüdüler.

24 Temmuz, 2014 ÷ 24 Temmuz, 2014 Select date range