Aranacak Kelime :
Keçiören Kent Rehberi
E-IMAR
Sanal Tur

Bosna Hersekli ressam Mirsada Baljic’in “Hayaller” adlı resim sergisi Estergon Kalesi Türk Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle açıldı.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, KEDEM(Keçiören Belediyesi Eğitime Destek Merkezi) eğitimcileri için 24 Kasım Öğretmenler Günü hediyesi olarak Konya gezisi düzenledi.

Doğuştan gelen engeli nedeniyle ellerini ve ayaklarını kullanamayan Fatma Eyi, yaşama azmiyle asıl engelin yüreklerde olduğunu kanıtladı. Sadece sol ayağının parmağını kullanarak bilgisayar yardımıyla kitap yazan Eyi, “Yüreğimle Koşuyorum” ve “Mutluluk Uzak Değil” kitaplarını Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın ev sahipliğini üstlendiği bir toplantı ile tanıttı.

Yaptığı sosyal belediyecilik hizmetleri ile her kesimi kucaklayan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören TOGEM ile işbirliği içinde yürüttükleri proje kapsamında yapılan kışlık kıyafet yardımı ile çocukları mutlu etti.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “2014 Filistin Halkı İle Dayanışma Yılı” sebebiyle Filistin’e ziyarette bulunurken, El-Halil Belediyesi ile kardeşlik için iyi niyet protokolüne de imza attı.

29 Kasım, 2014 ÷ 29 Kasım, 2014 Select date range