Aranacak Kelime :
Keçiören Kent Rehberi
E-IMAR
Sanal Tur

Keçiören Belediyesi’nin 2009 yılında uygulamaya koyduğu sosyal sorumluluk projesi “Çevre Çiçekleri Hareketi” büyüyor. Beşinci yılına giren Çevre Çiçekleri Hareketi projesinde, çevre eğitimi alarak “Çevre Müfettişi” olan öğrenci sayısı 60 bine ulaştı.

Keçiörenlilerin yoğun ilgi gösterdiği KEÇMEK(Keçiören Meslek Edindirme Kursları) ve KEDEM’lerde(Keçiören Belediyesi Eğitime Destek Merkezi) kayıt heyecanı başladı.

Gençlerin spora yönelmesine önem veren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Farabi Lisesi’nin hemen yanına spor alanlarını da içeren yeni bir park yaptırdı.

Keçiören Belediyesi ilçedeki asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Altyapı çalışmalarıyla cadde ve sokakların çehresini değiştirip güzelleştiren Keçiören Belediyesi, vatandaşları temiz ve kullanışlı yollara kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyor.

Belediye hizmetlerinin kent estetiği ile uyumuna önem veren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, park ve yeşil alanları çevreleyen duvarlar ile demir parmaklıkların yerine rengarenk CNC dubalar ile değiştiriyor.

19 Eylül, 2014 ÷ 19 Eylül, 2014 Select date range