Aranacak Kelime :
Keçiören Kent Rehberi
E-IMAR
Sanal Tur

Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen 7. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri Kalaba Kent Meydanında farklı ülkelerin ve farklı şehirlerin kültürlerini tanıtmaya devam ederken, Ramazanın uhrevi iklimini de yaşatıyor.

Keçiören Belediyesi, mübarek Ramazan ayında vatandaşların gönül rahatlığıyla ve huzur içinde ibadet edebilmeleri için, ilçe sınırları içerisinde bulunan camii, mescit ve Kur’an kursları alanlarında temizlik yapıyor.

Keçiören Belediyesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Ramazan Etkinliklerinin son uluslararası konuğu Ürdün oldu.

Keçiören Belediyesinin her zaman geleneksel olarak düzenlediği mahalle iftarlarının sonuncusu Ufuktepe Kapalı Pazar yerinde Kanuni, Osmangazi ve Ufuktepe Mahalle sakinlerini buluşturdu.

Keçiören Belediyesi 7. Uluslararası Ramazan Etkinlikleriyle birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları vermeye devam ediyor.

27 Haziran, 2016 ÷ 27 Haziran, 2016 Select date range

Takip et: @keciorenbeltr