Aranacak Kelime :
Keçiören Kent Rehberi
E-IMAR
Sanal Tur

Keçiören Belediyesi 4. Birimler Arası Futbol Turnuvası’nın şampiyonu ve dereceye giren takımları belli oldu. Turnuvada şampiyonluğu Zabıta Müdürlüğü takımı kazanırken, zabıtalara şampiyonluk kupasını Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak verdi.

Keçiören Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gençlere sporu sevdirmek ve sporcu bir nesil yetiştirmek amacıyla bu yıl ikincisi düzenlenen Keçiören Okullar Ligi'nin futbol ve futsal final müsabakaları sonuçlandı. Final maçlarını izleyen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak dereceye giren öğrencilere madalyalarını taktı.

Geleneksel çocuk oyunlarını yeniden canlandırmak amacıyla düzenlenen İmam Hatip Ortaokulları  Öğrenciler Arası  Topaç Turnuvası’nda final heyecanı yaşandı. Turnuvada birinci olan öğrencilerin ödüllerini Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak verdi.

Geleneksel sanatlara verdiği destekle dikkat çeken Keçiören Belediyesi, sanat buluşmalarında son olarak hat sanatının büyük ustası “Reis-ül Hattat” Hasan Çelebi’yi ağırladı.

Çevre bilincinin kazandırılması, kaynakların verimli kullanılması ve atıkların ayrıştırılması konusunda yaptığı geri dönüşüm çalışmaları ile örnek olan Keçiören Belediyesi, bitkisel atık yağ toplama kampanyası başlattı.

04 Mayıs, 2016 ÷ 04 Mayıs, 2016 Select date range

Takip et: @keciorenbeltr