Aranacak Kelime :
Keçiören Kent Rehberi
E-IMAR
Sanal Tur

Keçiören Belediyesi 7. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri kapsamında birlik, beraberlik ve kardeşliğe dikkat çekmek amacıyla vatandaşları buluşturmaya devam ediyor.

Keçiören Belediyesi 7. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri ile farklı kültürleri ağırlarken, ilahi konserleriyle de tasavvuf sanatçılarını Keçiörenli’lerle buluşturuyor.

Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen 7. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri Kalaba Kent Meydanında farklı ülkelerin ve farklı şehirlerin kültürlerini tanıtmaya devam ederken, Ramazanın uhrevi iklimini de yaşatıyor.

Keçiören Belediyesi, mübarek Ramazan ayında vatandaşların gönül rahatlığıyla ve huzur içinde ibadet edebilmeleri için, ilçe sınırları içerisinde bulunan camii, mescit ve Kur’an kursları alanlarında temizlik yapıyor.

Keçiören Belediyesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Ramazan Etkinliklerinin son uluslararası konuğu Ürdün oldu.

30 Haziran, 2016 ÷ 30 Haziran, 2016 Select date range

Takip et: @keciorenbeltr