Aranacak Kelime :
Keçiören Kent Rehberi
E-IMAR
Sanal Tur

İlçedeki ilkokul 2. ve 3. sınıf öğrencilerine zabıta teşkilatını tanıtıp sevdirmek ve bilinçli alışveriş yapmalarını sağlama amacıyla “Çocuk Zabıta” projesini hayata geçiren Keçiören Belediyesi, çocuk zabıtalarını göreve hazırlamak için eğitim semineri düzenledi. Eğitimin sonunda Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, öğrencilere çocuk zabıta kimlik kartlarını verdi.

Keçiören Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gençlere sporu sevdirmek ve onları spora yönlendirmek amacıyla bu yıl ikincisi düzenlenen Keçiören Okullar Ligi’nin voleybol final müsabakaları sonuçlandı. Voleybol branşında dereceye giren öğrencilerin madalyalarını Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak taktı.

Keçiören’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük coşkuyla kutlanırken, Kamil Ocak İlkokulu’ndaki bayram törenine Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da katıldı.

Keçiören’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen “Gökyüzünde kardeşlik var” uçurtma şenliğinde Türk çocukları, kardeş Suriyeli, Afgan, Özbek ve Somalili çocuklar ile beraber uçurtma uçurdular.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda makam koltuğunu Fevzi Atlıoğlu İlkokulu öğrencisi 11 yaşındaki Burak Yalçın'a bıraktı.

29 Nisan, 2016 ÷ 29 Nisan, 2016 Select date range

Takip et: @keciorenbeltr