Aranacak Kelime :
Keçiören Kent Rehberi
E-IMAR
Sanal Tur

Yoksullarla Dayanışma Haftası münasebetiyle düzenlenen “Kardeşlik Buluşması” programı, Afgan, Suriyeli ve Somalili ailelerin yanı sıra Keçiören’deki dar gelirli aileleri de aynı sofra etrafında bir araya getirdi.

Eğitime verdiği destek kadar öğrencilerle kurduğu güçlü iletişimle de dikkat çeken Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, verdiği fotoğraf sözünü tutmak için Yunus Emre İlkokulu ve İmam Hatip Ortaokulu’na gitti.

Keçiören Belediyesi, sokak hayvanlarını yaz mevsiminde olduğu gibi soğuk kış aylarında da yalnız bırakmıyor.

Başarılı e-belediyecilik uygulamaları ile diğer kurumlara örnek olan Keçiören Belediyesi, vatandaşların işlemlerini belediyeye gelmeden rahatlıkla yapabilmelerine olanak sağlıyor.

Ankara Devlet Klasik Türk Müziği Korosu, Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü ve Keçiören Belediyesi’nin işbirliği ile düzenlenen Bişnev Konseri için Keçiören’de sahne aldı.

18 12, 2014 ÷ 18 12, 2014 Select date range