Aranacak Kelime :
Keçiören Kent Rehberi
E-IMAR
Sanal Tur

Keçiören Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü kadınların ve çocukların korunması için çalışmalar yapmaya devam ediyor.

Keçiören, Türk ve Amerikan kültürlerini türkü zemininde buluşturan muhteşem bir konsere ev sahipliği yaptı. Keçiören Belediyesi ve ABD Ankara Büyükelçiliği’nin iş birliğiyle düzenlenen “Sazlı Cazlı Neşet Ertaş Türküleri” konserinde sahne alan Amerikalı müzisyenler türküleri caz enstrümanları ile yorumlayarak izleyenlere unutulmaz dakikalar yaşattılar.

Gençlerin büyük beğeniyle dinlediği pop sanatçısı Mustafa Ceceli 28 Mayıs'ta Keçiören'e geliyor.

Kalaba İmam Hatip Ortaokulu’nun düzenlediği Bahar Şenliği’ne katılan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, çocukların sevgi gösterileriyle karşılandı.

Bu seneki yaz kampı için KKTC’yi seçen Keçiören Belediyesi Çocuk Danışma Merkezi(ÇODAM), çocuklara unutulmaz bir tatil yaşattı.

27 Mayıs, 2015 ÷ 27 Mayıs, 2015 Select date range