Aranacak Kelime :
Keçiören Kent Rehberi
E-IMAR
Sanal Tur

Keçiören Belediyesi, Anadolu’nun şehirlerini Keçiören’e taşımaya devam ediyor. Keçiören Belediyesi ile Kırşehirli Dernekler Federasyonunun iş birliği ile “Hemşehri Buluşmaları” kapsamında Kırşehirli’ler Halil İbrahim Sofrasında iftarda buluştu.

Keçiören Belediyesi’nin düzenlediği 6. Uluslararası Ramazan Etkinliklerinde konuk ülke Pakistan’dı.

Keçiören Belediyesi, “Hemşehri Buluşmaları” kapsamında serhat şehirlerimizi bir araya getirdi. Keçiören Belediyesi ve Kars – Ardahan –Iğdır Serhatlılar Birliği Federasyonu’nun iş birliği ile Halil İbrahim Sofrasında düzenlenen iftar programı Kur’an Tilaveti ile başladı.

Keçiören Belediyesi’nin düzenlediği 6. Uluslararası Ramazan Etkinliklerinde sahne bu kez kardeş Azerbaycan’ın oldu.

Keçiören Belediyesi’nin gelenekselleşen mahalle iftarları mahalleliyi buluşturmaya devam ediyor. 23 Nisan Mahallesi Kapalı Pazar yerinde düzenlenen iftara Uyanış, Köşk, Bademlik Mahallelerinin sakinleri de katıldı.

05 Temmuz, 2015 ÷ 05 Temmuz, 2015 Select date range