Aranacak Kelime :
Keçiören Kent Rehberi
E-IMAR
Sanal Tur

Sosyal medyayı en iyi kullanan belediye başkanı seçilen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Facebook’taki takipçilerine ev ziyareti sürprizi yaptı. Başkan Ak, Facebook hesabından yayınladığı fotoğrafı paylaşan takipçileri arasından seçtiği 20 kişiye ev ziyaretlerinde bulunmaya başladı.

Keçiören Belediyesi, 1995 yılının Temmuz ayında Avrupa’nın merkezi Srebrenitsa’da soykırıma uğrayan 8 bin 372 kardeşini unutmadı.

Keçiören Belediyesi, Ramazan ayı boyunca sürdürdüğü “Mahallede İftar Var” programlarının sonuncusunu Aktepe Mahallesi’nde gerçekleştirdi.

Keçiörenliler, Mübarek Ramazan ayında Gazze’yi havadan ve karadan vurarak 200’den fazla Filistinlinin ölümüne neden olan İsrail’i protesto etmek için yürüdüler.

Müslümanlar için kutsal olan Mübarek Ramazan ayında Gazze’yi kana bulayan İsrail’e karşı düzenlenen protesto gösterilerine Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da katıldı.

23 Temmuz, 2014 ÷ 23 Temmuz, 2014 Select date range