Aranacak Kelime :
Keçiören Kent Rehberi
E-IMAR
Sanal Tur

Bu yıl dördüncüsü yapılan KEDEM Yarım Elma Türk Halk Müziği Seslendirme Yarışması, birbirinden yetenekli çocukların söylediği türkülerle şölene dönüştü. Keçiörenli çocuklar, başarıyla seslendirdikleri güzel türkülerle dinleyenleri kendilerine hayran bıraktılar.

Yaptığı ilerici uygulamalarla “İlklerin belediyesi” olarak zihinlere kazınan Keçiören Belediyesi, gençleri sokağın kötü etkilerinden ve madde bağımlılığından uzak tutmak amacıyla önemli bir adım attı. Gençler arasında son yıllarda artan madde bağımlılığına karşı mücadeleye katkıda bulunmak isteyen Keçiören Belediyesi, bünyesinde kurduğu Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile elini taşın altına koydu. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, gençleri madde bağımlılığından uzak tutarak spora yönlendirmek amacıyla bu müdürlüğü kurduklarını söyledi.

Bosna Hersek’e bağımsızlık yolunda liderlik eden unutulmaz “Bilge Kral” Aliya İzzetbegoviç, Mavi Kelebek Derneği tarafından düzenlenen bir konferans ile anıldı.

Batı dünyasında yükselişe geçen İslamofobi’yi ve Peygamberimiz Hz.Muhammed’i(S.A.V) tasvir eden karikatürler aracılığıyla İslam dinine yapılan saygısızlığı dikkate alan Keçiören Belediyesi, liseli gençlere Peygamberimizin hayatını anlatan Siyer-i Nebi kitabının ücretsiz dağıtımına başladı. Siyer-i Nebi kitabı ile ilgili soruların sorulacağı “Davetine geldim ya Resulullah” yarışmasını kazanan 10 lise öğrencisinin ödülü ise umre ziyareti olacak.

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’a nezaket ziyaretinde bulundu.

27 Şubat, 2015 ÷ 27 Şubat, 2015 Select date range