Aranacak Kelime :
Keçiören Kent Rehberi
E-IMAR
Sanal Tur

Keçiören Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne bağlı  Çocuk Danışma Merkezi (ÇODAM), Üstün Zekalı ve Yetenekli Çocuklar Derneği (ÜZYEÇDE) ve KKTC Maraş Birlik ve Dayanışma Derneği iş birliği düzenlenen  2016 Yaz Liderlik Kampı 18 -22 Temmuz tarihleri arasından Ankara'da yapıldı.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, 15 Temmuz 2016'da Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) teşebbüs ettiği darbe girişimi esnasında zarar gören Ankara Emniyet  Müdürlüğü ve Özel Harekat Merkezine  geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Halkın seçtiği hükümeti devirmek amacıyla darbe girişiminde bulunan FETÖ terör örgütüne yönelik operasyonlar sürüyor. Keçiören'de FETÖ terör örgütüne ait 8 eğitim kurumu kapatılırken, Keçiören Belediyesi de operasyona araç desteği sağladı.

Keçiören Belediyesi ekipleri sokak sokak tarama yaparak yolları daha güvenli ve daha sağlıklı bir görünüme kavuşturmak  için son hızla çalışmalarını sürdürüyor. Nisan ayında başlayan asfalt serim çalışmasıyla şu ana kadar 33.290 ton asfalt döküldü.

Keçiören Belediyesi muhtarlıkları mahallelerin vitrini yapmaya devam ediyor.

30 Temmuz, 2016 ÷ 30 Temmuz, 2016 Select date range

Takip et: @keciorenbeltr