Aranacak Kelime :
Keçiören Kent Rehberi
E-IMAR
Sanal Tur

Türkiye'nin çocuklardan oluşan en büyük çevre hareketi Çevre Çiçekleri Keçiören'de en geniş kapsamlı ağaç dikim törenini gerçekleştirdi.

Sosyal belediyecilikte de öncü olan ve yardımlaşma kültürünün gelişmesine büyük katkı sunan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, doğuştan yatağa bağlı Dilek Türk'e akülü araç hediye etti.

Keçiören Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü geri dönüşüme dikkat çekmek ve teşvik etmek amacıyla yeni bir çalışmaya imza attı. Tüm Keçiörenli'ler 100 atık pil getirdikleri takdirde sinema bileti almaya hak kazanıyor, Antares AVM'de keyifle istedikleri filmi izleyebiliyorlar.

Özel tarihlerde evlenmenin uğur getireceğine inanan çiftler, 05.05.15 tarihinde hayatlarını birleştirmek için Keçiören Belediyesi  Evlendirme Memurluğuna akın etti.

Keçiören Belediyesi sokak hayvanlarını korumak için katkı sunmaya devam ediyor. Keçiören Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) ve bir marketler zinciri ile birlikte sokak hayvanlarını beslemek için harekete geçti.

28 Nisan, 2015 ÷ 28 Nisan, 2015 Select date range