Aranacak Kelime :
Keçiören Kent Rehberi
E-IMAR
Sanal Tur

Yaptığı sosyal belediyecilik hizmetleri ile her kesimin takdirini kazanan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören TOGEM işbirliği ile yürüttükleri proje kapsamında yapılan kıyafet yardımı ile Keçiörenli çocukları sevindirdi.

Keçiören Belediyesi zabıta ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşların huzur ve güven içinde alışveriş yapabilmeleri için denetimlerini artırdı.

Keçiören’de ikamet eden Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, ilk ziyareti için tercihini Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’tan yana kullandı.

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların gönül rahatlığı ve huzur içinde ibadet edebilmelerini sağlamak amacıyla Keçiören’deki bütün ibadet yerlerinde bayram temizliği yapıldı.

Dört yıllık görev süresi dolan KKTC Ankara Büyükelçisi Mustafa Lakadamyalı, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’a makamında veda ziyaretinde bulundu.

01 Ekim, 2014 ÷ 01 Ekim, 2014 Select date range