Aranacak Kelime :
Nerede :

OVACIK İMAR PLANI HAKKINDA

OVACIK İMAR PLANI TESCİL EDİLMİŞTİR.

RUHSAT VERİLMEKTEDİR.

AKSİ YÖNDEKİ BİLGİLER GERÇEK DEĞİLDİR.

KEÇİÖREN BELEDİYESİ YÜKSELTEPE – TAŞLITEPE KENTSEL DÖNÜŞÜM VE GELİŞİM PROJESİ KAPSAMINDA TAHSİSİ YAPILACAK SOSYAL KONUTLARIN TAHSİSİ VE SATIŞINA İLİŞKİN YÖNETMELİK

UMRE ÖDÜLLÜ MASAL ANLATMA YARIŞMASI

KEÇİÖREN BELEDİYESİ SOSYAL YARDIM İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

Geçmişe Saygı, Geleceğe Katkı Projesi

Bir Varmış Bir Yokmuş Çocuklar Masal Anlatan Dede ve Ninelerini Arar Olmuş

2013 ASANSÖR YILLIK KONTROLLERİ (YENİ ÜCRETLER BELİRLENDİ)

Yıllık kontrollerini yaptırmayan asansörler, Asansör Bakım ve İşletme Yönetmeliği gereğince Belediyemiz tarafından devre dışı bırakılacaktır.

AB PROJELERİ HAZIRLANMASI VE YÖNETİMİ EĞİTİMİ

Gençlere Yönelik Türkiye'de AB Fonlarıyla Yürütülen Projelere Katılam: Proje Hazırlanması ve Yönetimi Eğitimi

HALK BANKASI EMLAK VERGİSİ ÖDEME

Türkiye Halk Bankasının Türkiye genelindeki tüm şubelerinden emlak vergilerini ödeyebilirsiniz.

KEÇİÖREN BELEDİYESİ ZABITA KABAHATLER TALİMATNAMESİ DEĞİŞİKLİĞİ

Keçiören Belediyesi sınırları içerisinde kamu güvenliği, kamu düzeni ve genel sağlığın korunması  amacıyla  hukuka  uygun  kararlar alarak, ilgili mevzuatın emrettiği kabahat fiilleri ile,  5326 sayılı Kabahatler Kanununda yer almayan kabahat fiillerinin aynı kanunun 32. maddesine göre tanımlarını yaparak, alınmış olan kararlara  aykırı hareket edenlere uygulanacak idari yaptırımları belirlemektir.

Avrupa Gönüllü Hizmeti & Avrupa'daki Gönüllülerimizden Mektuplar

Avrupa Gönüllü Hizmeti kapsamında Avrupanın çeşitli kentlerinde gönüllülük hizmeti yapan gençlerimizden tecrübelerini anlatan mektuplar.

KEÇİÖREN BELEDİYESİ SINIRLARI İÇERİSİNDE KURULMAKTA OLAN SEMT PAZAR YERLERİNİN AÇILIŞ KAPANIŞ SAATLERİ

12.07.2012 tarih ve 28351 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Pazar Yerleri Hakkında Yönetmelik MADDE  9-1(1) Pazar yerlerinin kuruluş günü, o yerdeki diğer Pazar yerlerinin kurulduğu günler dikkate alınmak suretiyle, açılış ve kapanış saatleri ise mevsimsel şartlar ve yöresel ihtiyaçlara göre belediye Encümeni’nce belirlenir.

PAZAR YERLERİ İKİNCİL İDARİ DÜZENLEME YÖNETMELİĞİ

KEÇİÖREN BELEDİYESİ

Belediye Meclisi

Karar: 573                                                                                                                03.12.2012

PAZAR YERLERİ

İKİNCİL İDARİ DÜZENLEME YÖNETMELİĞİ

ENGELLİ ÇOCUKLARIMIZ İÇİN GÜNDÜZ MİSAFİRHANESİ VE ÇOCUK OYUN MERKEZİ AÇILIYOR

ÖĞRETMENLERE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI EĞİTİMİ VERİLDİ

Keçiören Belediyesi Çocuk Danışma Merkezi (ÇODAM) tarafından, Azı Dişim Süt Dişim Sizi Fırçalamak Benim İşim Projesi kapsamında 26.11.2012 günü saat 10.30-11.30’ da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi katkılarıyla 1.sınıf öğretmenlerimize bilgilendirme toplantısı düzenlenmiştir. Toplantıya ilçemiz okullarından 1. Sınıf öğretmenlerinden yaklaşık 170 öğretmen katıldı.

Genç Fidanlar Yarışıyor Genel Sıralamada İlk Yüze Girenler Listesi

Genç Fidanlar Yarışıyor yarışmasında ilk yüze girenlerin listesi aşağıdaki gibidir.

GENÇ FİDANLAR YARIŞIYOR SINAV SONUÇLARI

GENÇ FİDANLAR YARIŞIYOR BİLGİ YARIŞMASI SINAV SONUÇLARI AÇIKLANMIŞTIR.

Genç Fidanlar Yarışıyor

Keçiören Belediyesi Genç Fidanlar Yarışıyor Bilgi Yarışması sınavı 14 Ekim 2012 Pazar
günü saat 10:00 da Keçiören Hüseyin Güllüoğlu İlköğretim Okulunda yapılacaktır.