Aranacak Kelime :
Nerede :

KOCA ÇINARLAR YARIŞIYOR UMRE ÖDÜLÜ SAHİPLERİNİ BULDU

Koca Çınarlar Yarışıyor Umre Ödüllü Genel Kültür ve Bilgi Yarışması kazananları belli oldu.

Vergi Duyurusu

Sayın Mükelleflerimiz,

Belediyemiz Emlak, Çevre Temzilik ve İlan-Reklam vergilerinin tahsilatı için 31 Mayıs 2016 tarihine kadar cumartesi ve pazar günleri açıktır.

Vergilerinizi www.kecioren.bel.tr adresinden ve Türkiye Halk Bankası şubelerinden ödeyebilirsiniz.

Koca Çınarlar Yarışıyor Umre Ödüllü Genel Kültür ve Bilgi Yarışması Soruları

Koca Çınarlar Yarışıyor Umre Ödüllü Genel Kültür ve Bilgi Yarışması Soruları yayınlanmıştır.

Pazar Yeri Tahsis Duyurusu

2016 Yılı Tahsisi Yapılan Boş Pazar Yerleri

2016 ASANSÖR YILLIK KONTROLLERİ (YENİ ÜCRETLER BELİRLENDİ)

Yıllık kontrollerini yaptırmayan asansörler, Asansör Bakım ve İşletme Yönetmeliği gereğince Belediyemiz tarafından devre dışı bırakılacaktır.

KOCA ÇINARLAR YARIŞIYOR UMRE ÖDÜLLÜ GENEL KÜLTÜR VE BİLGİ YARIŞMASI

Bireyleri sosyal yaşama dahil etmek, günlük hayatlarında kullanabilecekleri bilgileri kazandırmak, insanların ilk önce ailelerinden başlayarak çocuklarına, torunlarına öğrendiklerini aktarmaları, kendilerinin hayatın son demi psikolojisinden çıkarak yarar sağlayıcı konuma getirilmeleri, kitap okuma alışkanlığı edindirmek ve İslam dininin en önemli ibadetlerinden olan umreyi ifa edebilmesi için bir vasıta olabilmektir.

2016 Yılı Pazar Tahsis Duyurusu

2016 Yılı Pazar Yeri Tahsis İşlemlerine İlişkin Duyuru

İmar Parselasyon Duyurusu

İlçemizin Bağlum Mahallesi 91296, 91324, 91330 ve 91416 nolu adaların tüm parselleri için 82223 numaralı parselasyon planı 15.01.2016 tarihinden itibarne 1 ay süreyle askıya alınmıştır.

EU Erasmus+ Youth Project Call for Participants

Fransa Ulusal Ajansı tarafından kabul edilen Keçiören Belediyesi’ nin proje ortağı olarak yer aldığı “I draw the violence…” AB Erasmus + Gençlik Projesi kapsamında, 8 katılımcı 23- 30 Kasım 2015 tarihlerinde Fransa- Angoulema’ da düzenlenecek olan eğitim kursuna katılım sağlayacaktır.

EU Project - Beingpreneur, be Business, MAN!

Keçiören Belediyesi’nin Arnavutluk Open Doors ile ortağı olduğu  "Beingpreneur, be business, MAN!" isimli  projemiz Executive Agency tarafından kabul edilmiştir.

EU Erasmus + Young Project Caal For Participants

Fransa Ulusal Ajansı tarafından kabul edilen Keçiören Belediyesi’ nin proje ortağı olarak yer aldığı “The youth and the drugs: a film to everybody…” AB Erasmus + Gençlik Projesi kapsamında, 6 katılımcı 12- 18 Ekim 2015 tarihlerinde Fransa- Angoulema’ da düzenlenecek olan eğitim kursuna katılım sağlayacaktır. Proje ilişkin detaylı bilgi ve başvuru için: https://goo.gl/XGMgd8

2.Ulusal Sosyal Sorumluluk Projeleri Kongresi

Dünyada 1950’li yıllarda gelişmeye ve yaygınlaşmaya başlayan, 1980’li yıllarda ivme kazanan, Türkiye’de ise sosyal sorumluluk çalışmalarına 1970’li yıllarda vakıflar ve dernekler ile 2000’li yıllarda ise kurumların da katılmasıyla hareketlilik kazanan ‘sosyal sorumluluk’ çalışmaları toplum hareketlerinin önemli bir bölümünü oluşturmaktadır.

SOSYAL KONUTLARIN TAHSİSİ VE SATIŞLARINA İLİŞKİN DUYURU

Ankara ili, Keçiören İlçesi, Yükseltepe Mahallesi sınırları içerisinde ve imarın 90670 ada 1 sayılı parseli üzerinde belediyemizce inşaa edilmekte olan sosyal konutlar, Keçiören Belediye meclisinin 03.03.2014 tarih ve 124 sayılı kararı ile kabul edilen “KEÇİÖREN BELEDİYESİ YÜKSELTEPE - TAŞLITEPE KENTSEL DÖNÜŞÜM VE GELİŞİM PROJESİ KAPSAMINDA TAHSİSİ YAPILACAK SOSYAL KONUTLARIN TAHSİSİ VE SATIŞINA İLİŞKİN YÖNETMELİK”  hükümlerine göre tahsisi yapılacak olup bu yönetmelikteki şartları taşıyan ve sosyal konutlardan faydalanmak isteyenlerin en geç 31.12.2015 tarihi mesai bitimine kadar Keçiören Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne evraklarını tamamlayarak müracaat etmeleri gerekmektedir.

2015 Çanakkale Gezisi 07.08.2015 KURA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

2015 - 2016 Eğitim Öğretim Yılı Stajyer Listesi