Aranacak Kelime :
Nerede :

Ak Masa Haber

Keçiören Belediyesi ve Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin işbirliğiyle oluşturulan Halkla İlişkiler Akademisi ilk meyvelerini verdi. Halkla ilişkiler bölümünde öğrendikleri bilgileri Keçiören Belediyesi’nde çalışarak sahaya yansıtan 20 öğrenci, ortak akılla hazırladıkları 4 farklı projeyi jürinin değerlendirmesine sundu. Yarışmanın sonunda birinciliği Keçiörenlilere belediye başkanı oldukları takdirde hangi hizmeti yapacaklarını sorup, bu hizmetleri hayata geçirmeyi öneren “Bugün Başkan Sensin: Söz Sizde Keçiörenliler” projesi kazandı

HALKLA İLİŞKİLER AKADEMİSİ

Geleceğin Halkla İlişkiler Uzmanları, Halkla ilişkiler Akademisi Projesi ile Geleceğe Hazırlanıyor.

KEÇİÖREN'Lİ VATANDAŞLARIMIZA İSTİHDAM PROJESİ

ÖZEL FİRMALARLA YAPILAN GÖRÜŞMELER DOĞRULTUSUNDA KEÇİÖREN'Lİ VATANDAŞLARIMIZA İŞ İMKANI SAĞLIYORUZ.

AB PROJE HAZIRLAMA VE BAŞVURU SÜRECİ EĞİTİMİ

AK MASA BİRİMİ TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ AB PROJE HAZIRLAMA VE BAŞVURU SÜRECİ EĞİTİMİNE KATILIM SAĞLADI.

AK MASA KEÇİÖREN TANITIM GEZİLERİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Birimimiz vatandaşlarımızı yapılan proje ve hizmetler  hakkında bilgilendirmek, Keçiören Belediyesi’nin hizmet gücü ve kalitesini Sivil toplum kuruluşlarına,Eğitim kurumlarına ve vatandaşlarımıza anlatmak için Keçiören tanıtım gezileri düzenliyor. Bugüne kadar gerçekleştirilen gezilerde binlerce hemşerimizi misafir ettik, çalışmalarımız hakkında bilgilendirdik. Tüm Keçiören’li hemşerilerimizi hizmetler hakkında bilgi almak üzere Keçiören Tanıtım Gezileri’ne davet ediyoruz.

AK MASA ALAN ÇALIŞMALARI PROGRAMI KAPSAMINDA MAHALLE TARAMALARINI GERÇEKLEŞTİRİYOR

BAŞKAN YARDIMCILARIMIZ, BELEDİYE MECLİS ÜYELERİMİZ VE AK MASA ALAN EKİBİMİZİN KATILDIĞI MAHALLE TARAMALARI İLE EKİPLERİMİZ MAHALLE SAKİNLERİNİ YERİNDE DİNLEYEREK VATANDAŞLARIMIZIN BAŞVURULARI ALINIYOR.

BASINDA AK MASA

AK MASA NIN HÜRRİYET GAZETESİ ANKARA EKİNDEKİ HABERİ

AK MASA ATO TURİZM FUARINDA

AK MASA ANKARA KİTAP FUARINDA

ANKARA KİTAP FUARINDA KURULAN KEÇİÖREN BELEDİYESİ STANDDINDA AKMASA HALKLA İLİŞKİLER UZMANLARI VATANDAŞLARIMIZI  SAYIN BAŞKANIMIZ MUSTAFA AK'IN İLÇEMİZLE İLGİLİ ÇALIŞMALARI VE PROJELERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ.

AK MASA ESNAFLARI ZİYARET EDİYOR

AK MASA ALAN EKİBİ ESNAFLARI DÜKKANLARINDA ZİYARET EDEREK BAŞKANIMIZIN ÇALIŞMALARI VE PROJELERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİYOR.

AK MASA MAHALLE MUHTARLARINI ZİYARET EDİYOR

MAHALLELERİN GENEL SORUNLARINI TESPİT ETMEK VE BU SORUNLARA ÇÖZÜM ÜRETMEK AMACI İLE AK MASA BİRİMİ MAHALLE MUHTARLARINI ZİYARET EDİYOR.

AK MASA VATANDAŞLARIMIZI EVLERİNDE ZİYARET EDİYOR

AK MASA ALAN EKİBİ AK MASAYA BAŞVURU YAPAN VATANDAŞLARIMIZI EVLERİNDE ZİYARET EDEREK SORUNLARI YERİNDE İNCELİYOR.

AK MASA PAZAR YERİ ALAN ÇALIŞMASI

AK MASA PAZAR YERLERİNDE VATANDAŞLARIMIZIN SORUN,İSTEK VE GÖRÜŞLERİNİ DİNLİYOR.