05 Ocak 2024

Keçiören Belediyesi, LÖSEV’in (Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı) “Belediyeler LÖSEV ile Bilinçleniyor” adı altında kanser hastalığı konusunda toplumu bilinçlendirmek amacıyla gerçekleştirdiği eğitim seminerine ev sahipliği yaptı. Kansere karşı farkındalık oluşturmak için düzenlenen bilgilendirme seminerinde kanserden korunma yöntemleri ile sağlıklı beslenmenin ve spor yapmanın önemi hakkında bilgiler verildi.

İlçedeki Yunus Emre Kültür Merkezi’nde faaliyet gösteren belediye bünyesindeki kurs merkezlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen eğitim seminerinin halkı bilinçlendirmek için önemli olduğunu vurgulayan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Lösemiyle mücadelenin kahramanları olan LÖSEV gönüllüleri insana dokunan çalışmalarıyla bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. LÖSEV’in gönüllü elçileri ile belediyemiz her zaman iş birliği ve dayanışma içindedir. Öte yandan Türkiye çapında düzenledikleri kampanyalar ve çocuklarımıza verdikleri desteklerden dolayı LÖSEV’e teşekkür ediyorum. Geçmişte olduğu gibi bugün de LÖSEV’in birbirinden anlamlı yardım ve farkındalık kampanyalarına destek vermeyi sürdüreceğiz. Rabbim bu hastalıkla mücadele eden tüm çocuklarımıza şifalar versin” dedi.