10 Agus 2023

Keçiören Belediyesi Keçiören Belediyesi Engelli Danışma Merkezi bünyesinde bulunan engelli özel bireylere yönelik havuz ve aquapark etkinliği düzenledi. Bu kapsamda ilçedeki Kalaba Aquapark’a götürülen özel bireyler yaz sıcağında suyun keyfini doyasıya yaşadı. Belediye görevlileri ve cankurtaranların eşliğinde özel genç bireyler daha sonra belediyeye ait servisle evlerine bırakıldılar.

Farklı engel gruplarından bireylerin sosyal hayata katılımı için sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler düzenlemeye devam etiklerini söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Engellilerimizin yaşamını kolaylaştırmak ve onlara daha keyifli bir hayat sunmak için Belediyemiz tarafından yapılan hizmetler 1994’te başlamıştır. Bu hizmetlerimizden her kesimin eşit şekilde faydalanması için elimizden geleni yapıyoruz. Engellilerimiz için yaptığımız her bir hizmetimizi gönülden yapıyoruz. Özel bireylerimiz ve onların aileleri her zaman başımızın tacıdır.” dedi.