Aranacak Kelime :
Nerede :

Son Duyurular

MÜLKİYETİ KEÇİÖREN BELEDİYESİNE AİT MUHTELİF MAHALLELERDE BULUNAN TOPLAM 7 ADET HİSSELİ ARSANIN SATIŞINA İLİŞKİN İHALE İLANI

1 - Mülkiyeti Belediyemize ait Muhtelif Mahallelerde bulunan toplam 7 adet hisseli  arsanın, 2886 sayılı  Devlet İhale Kanununun  45. maddesine göre yapılacak olan  Açık  Teklif  Usulü  ile  satılacaktır.

2 -  Bahse konu olan  7 adet hisseli arsanın  bilgileri ekteki  tablolarda belirtilmiştir .

3 -  İhale konusu arsaların satış işinin Geçici Teminat bedeli, muhammen bedelin %3 tutarındadır. ( 2886  sayılı Devlet İhale Kanununun 26. maddesinde belirtildiği üzere; Geçici Teminat Bedeli,Tedavüldeki Türk Parası yada Bankalar ve Özel Finans Kurumlarının verecekleri süresiz Teminat Mektupları  cinsinden verilebilir.)

4 -   İsteklilerde  aranılan  şartlar  ve  belgeler  :

-  İhaleye  iştirak  Dilekçesi.

-  Nüfus Cüzdanı fotokopisi

-  İkametgah  Belgesi.

-  Yasal  tebligat  adresini  belirten  imzalı  adres  beyanı.

(İhaleye vekaleten katılanlar da yukarıdaki belgeleri ibraz edeceklerdir.)

-  Geçici  Teminat  bedelinin  Belediye  Veznesine  ödendiğine  dair  makbuz .

-  Şartname  bedelinin  Belediye  Veznesine  ödendiğine  dair  makbuz.

-  Tüzel  Kişiler  için  Noter  tasdikli Tescil Belgesi.

-  Tüzel Kişiler  adına  ihaleye  iştirak  eden  kişilerin  Noter tasdikli Yetki  Belgesi.

-  Tüzel Kişiler  adına  ihaleye  iştirak  eden  kişilerin  Noter tasdikli İmza Sirküsü

5 -  -  İhaleye  Katılamayacak  olanlar   :   2886  sayılı  Devlet  İhale  Kanununun  6.  maddesinde  belirtilen  kişiler,  doğrudan  veya  dolaylı  olarak  ihaleye  katılamazlar.

6 -  Belediye  Encümeni    ihaleyi  yapıp  yapmamakta  ve  uygun  bedeli  tesbit  etmekte  serbesttir.

7 -  Müracaat  Belgelerinin  Verilmesi   :   Müracaat  belgeleri kapalı bir zarfa konularak;  Encümen  Başkanlığına  sunulmak  üzere ,  ihale  günü   saat  12.00  ye   kadar  Belediye  Yazı  İşleri  Müdürlüğüne    verilecektir.

8 -  İhale  şartnamesi,  mesai  günlerinde  mesai  saatleri  içerisinde  Keçiören  Belediyesi  Emlak  ve  İstimlak  Müdürlüğü  İhale  Servisinden   250  TL  şartname  bedeli  karşılığında  temin  edilebilir.

( Adresimiz  :  Güçlükaya  Mah.  Cumhuriyet Cad.  Kalaba  Kent  Meydanı   KEÇİÖREN / ANKARA )

KEÇİÖREN  BELEDİYE  BAŞKANLIĞI

İmar Parselasyon Duyurusu

İlçemizin Bağlum Mahallesi 91296, 91324, 91330 ve 91416 nolu adaların tüm parselleri için 82223 numaralı parselasyon planı 15.01.2016 tarihinden itibarne 1 ay süreyle askıya alınmıştır.

EU Erasmus+ Youth Project Call for Participants

Fransa Ulusal Ajansı tarafından kabul edilen Keçiören Belediyesi’ nin proje ortağı olarak yer aldığı “I draw the violence…” AB Erasmus + Gençlik Projesi kapsamında, 8 katılımcı 23- 30 Kasım 2015 tarihlerinde Fransa- Angoulema’ da düzenlenecek olan eğitim kursuna katılım sağlayacaktır.

EU Project - Beingpreneur, be Business, MAN!

Keçiören Belediyesi’nin Arnavutluk Open Doors ile ortağı olduğu  "Beingpreneur, be business, MAN!" isimli  projemiz Executive Agency tarafından kabul edilmiştir.

EU Erasmus + Young Project Caal For Participants

Fransa Ulusal Ajansı tarafından kabul edilen Keçiören Belediyesi’ nin proje ortağı olarak yer aldığı “The youth and the drugs: a film to everybody…” AB Erasmus + Gençlik Projesi kapsamında, 6 katılımcı 12- 18 Ekim 2015 tarihlerinde Fransa- Angoulema’ da düzenlenecek olan eğitim kursuna katılım sağlayacaktır. Proje ilişkin detaylı bilgi ve başvuru için: https://goo.gl/XGMgd8

2.Ulusal Sosyal Sorumluluk Projeleri Kongresi

Dünyada 1950’li yıllarda gelişmeye ve yaygınlaşmaya başlayan, 1980’li yıllarda ivme kazanan, Türkiye’de ise sosyal sorumluluk çalışmalarına 1970’li yıllarda vakıflar ve dernekler ile 2000’li yıllarda ise kurumların da katılmasıyla hareketlilik kazanan ‘sosyal sorumluluk’ çalışmaları toplum hareketlerinin önemli bir bölümünü oluşturmaktadır.

SOSYAL KONUTLARIN TAHSİSİ VE SATIŞLARINA İLİŞKİN DUYURU

Ankara ili, Keçiören İlçesi, Yükseltepe Mahallesi sınırları içerisinde ve imarın 90670 ada 1 sayılı parseli üzerinde belediyemizce inşaa edilmekte olan sosyal konutlar, Keçiören Belediye meclisinin 03.03.2014 tarih ve 124 sayılı kararı ile kabul edilen “KEÇİÖREN BELEDİYESİ YÜKSELTEPE - TAŞLITEPE KENTSEL DÖNÜŞÜM VE GELİŞİM PROJESİ KAPSAMINDA TAHSİSİ YAPILACAK SOSYAL KONUTLARIN TAHSİSİ VE SATIŞINA İLİŞKİN YÖNETMELİK”  hükümlerine göre tahsisi yapılacak olup bu yönetmelikteki şartları taşıyan ve sosyal konutlardan faydalanmak isteyenlerin en geç 31.12.2015 tarihi mesai bitimine kadar Keçiören Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne evraklarını tamamlayarak müracaat etmeleri gerekmektedir.

2015 Çanakkale Gezisi 07.08.2015 KURA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

2015 - 2016 Eğitim Öğretim Yılı Stajyer Listesi

Davetine Geldim Ya Resulullah Yarışma Sonuçları

“Davetine Geldim Ya Resulullah” Siyer-İ Nebi Umre Ödüllü Bilgi Yarışmasının Sonuçları Açıklanmıştır. İlk 90 Kişiye Çanakkale Gezisi Hediye Edilecektir. Sınav sonuçlarınıza ekten ulaşabilirsiniz.