Aranacak Kelime :
Nerede :

Son Duyurular

A TİPİ MUAYENE KURULUŞUNA DUYURU

Asansör Bakım ve İşletme Yönetmeliğinin 10.maddesine istinaden asansörlerinin yıllık kontrollerinin yaptırılması amacıyla A tipi muayene kuruluşuyla görevlendirme sözleşmesi imzalanacaktır.

APARTMAN YÖNETİCİLERİNİN DİKKAT ETMESİ GEREKEN HUSUSLAR

2014-2015 ÖĞRETİM YILI MESLEK LİSELERİ MESLEKİ EĞİTİM STAJYER LİSTESİ

2014-2015  ÖĞRETİM YILI  MESLEK LİSELERİ MESLEKİ EĞİTİM STAJYER LİSTESİ

Avrupa Gönüllü Hizmeti- İSVEÇ

Keçiören Belediyesi ve FAAL Derneği ile ortaklaşa başvuruda bulunduğu Avrupa Gönüllü Hizmeti programı çerçevesinde 2 Genç (20 - 25 yaşları arasında) İsveç’ te 10 aylık gönüllü eğitiminde bulunacaktır

Bağlum 1. Etap Hakkında

İlçemiz Bağlum Mahallesi, 1. Etap 82187/1 numaralı parselasyon planı 04.07.2014 tarihinden itibaren 1 ay süreyle askıya çıkarılmıştır.

BAĞLUM 2. ETAP İMAR UYGULAMASI HAKKINDA

Umre Ödüllü Masal Anlatma Yarışması Sonuçları

9 MAYIS 2014 AVRUPA GÜNÜ

Keçiören Belediyesi AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından Eurodesk Temas Noktası olarak akredite edilmiştir. 5-11 Mayıs Avrupa Gençlik Haftası Kutlamaları tüm Eurodesk Temas Noktaları tarafından çeşitli etkinliklerle kutlanacaktır.

OVACIK İMAR PLANI HAKKINDA

OVACIK İMAR PLANI TESCİL EDİLMİŞTİR.

RUHSAT VERİLMEKTEDİR.

AKSİ YÖNDEKİ BİLGİLER GERÇEK DEĞİLDİR.

KEÇİÖREN BELEDİYESİ YÜKSELTEPE – TAŞLITEPE KENTSEL DÖNÜŞÜM VE GELİŞİM PROJESİ KAPSAMINDA TAHSİSİ YAPILACAK SOSYAL KONUTLARIN TAHSİSİ VE SATIŞINA İLİŞKİN YÖNETMELİK