Aranacak Kelime :
Nerede :

Son Duyurular

Davetine Geldim Ya Resulullah Yarışma Sonuçları

“Davetine Geldim Ya Resulullah” Siyer-İ Nebi Umre Ödüllü Bilgi Yarışmasının Sonuçları Açıklanmıştır. İlk 90 Kişiye Çanakkale Gezisi Hediye Edilecektir. Sınav sonuçlarınıza ekten ulaşabilirsiniz.

TOKİ Semt Pazarı Tahsis İşleyiş Takvimi

Şen yuva mahallesi TOKİ Blokları 2 Defne caddesi üzerinde bulunan Pazar yerinin “Pazar Yerleri Hakkında Yönetmelik” hükümlerine istinaden aşağıda tarihleri belirtilen işleyiş takvimine göre tahsis yoluyla dağıtılacaktır.

Davetine Geldim Ya Resulullah Lise Öğrencileri Arası Bilgi Yarışması 02 Mayıs 2015 Cumartesi günü saat 10.00’ da yapılacaktır. Belirlenen Sınav yerlerinde 09.30 hazır bulunmanız ve sınav gereçlerinizi yanınızda getirmeniz önemle rica olunur. Öğrenci sınav yerlerine ekten ulaşabilirsiniz.

ONLİNE GEZİ BAŞVURU SİSTEMİ YAYINA GİRDİ

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün düzenlediği gezilerin kayıtları kurumsal web sitemizden de yapılmaktadır.

Haçıl Çevre Yolu Altı 82203 nolu İmar Uygulaması

Aşağıda konusu, mevkii, imar ada parsel numarası yazılı imar uygulaması dosyası onama işlemleri tamamlanarak Müdürlüğümüz ilan panosunda 16.03.2015 tarihinden itibaren 1 ay (30 gün) süre ile gözetimimizde askıya çıkartılmıştır.

Boş Pazar Yerleri Tahsis Duyurusu ve İşleyiş Takvimi

TAPU TAHSİS BELGESİ OLUP BU GÜNE KADAR TAPUSUNU ALAMAYAN GECEKONDULAR HAKKINDA

16/05/2012 tarihinde kabul edilen ve 31/05/2012 tarih ve 28309 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun’un 23. maddesine istinaden, 2981/3290/3366 sayılı İmar ve Gecekondu Mevzuatına Aykırı Yapılara Uygulanacak Bazı İşlemler ve 6785 sayılı İmar Kanunu’nun Bir Maddesinin Değiştirilmesi Hakkındaki Kanun 31 Mayıs 2015 tarihi itibariyle yürürlükten kaldırılmıştır.

KEÇİÖREN BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA AK’TAN ÖĞRENCİLERE KARNE HEDİYESİ

Yorucu bir eğitim yılının ilk yarısını tamamlayarak karne almaya hazırlanan öğrencilere sevindirici haber Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’tan geldi.

2014-2015 ÖĞRETİM YILI MESLEK LİSELERİ MESLEKİ EĞİTİM STAJYER LİSTESİ

2014-2015  ÖĞRETİM YILI  MESLEK LİSELERİ MESLEKİ EĞİTİM STAJYER LİSTESİ