MİNİK ÖĞRENCİLERE AŞURE İKRAMI

Keçiören Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla Neşeli Minikler Kreşi’nde eğitim gören 35 öğrenci ve öğretmene aşure ikramında bulundu.

RENKLİ SINIFLARDA AŞURE SEVİNCİ

Renkli sınıflarında oyun oynarken, aşure ikram edileceğini duyan miniklerin sevinçlerine ortak olan Keçiören Belediyesi; ‘İnsan değerlidir, Keçiörenli değerlidir’ düsturuyla, gencinden yaşlısına toplumun her kesimini kucaklamayı Muharrem ayında da sürdürdü. Muharrem ayının anlam ve öneminin hatırlatıldığı aşure ikramıyla inançlara, geleneklere ve kültürel değerlere verilen önemi öne çıkaran Keçiören Belediyesi, Muharrem ayı boyunca toplumun her kesimi için aşure ikramında bulunarak sosyal belediyecilik anlayışını hayata geçirdi. Neşeli Minikler Kreşi’nde, miniklerin ağzını tatlandıran aşure ikramı aynı zamanda velilerin de beğenisini topladı.

“MANEVİ DEĞERLERİMİZİ YAŞATIYORUZ”

Çocuklar için sosyal, kültürel ve eğitsel faaliyetlerle geleceği sağlam temeller üzerine inşa etmeyi hedeflediklerini belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak,  “Gerek çocuklarımıza yönelik etkinliklerimiz gerekse eğitim camiasına yönelik hassas tutumumuz belediyecilik anlayışımızın önemli bir parçasını oluşturuyor. Eğitim ile ilgili bir proje gündeme geldiğinde, eğer çocuklarımızı geliştirecek bir projeyse ben direkt imzamı atıyorum. Hem çocuklarımıza hem de onları eğiten öğretmenlere bir değer olarak bakıyorum.  Aşure ikramıyla hem miniklerin ağzını tatlandıralım hem de manevi değerlerimizi yaşatalım istedik. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize afiyet olsun” dedi.

10.10.2018