13 Şubat 2023

Keçiören Belediyesi tarafından “Misafirin Var Keçiören’im” sloganıyla başlatılan Ev Eşyası Toplama Kampanyası ile evini gönüllü olarak depremzedelere tahsis eden vatandaşların yüzlerce evi eşyalarla donatılarak binlerce misafirin konaklatılmasına imkân sağlandı.

Bağışlanan eşyalar Zabıta, Ulaşım Hizmetleri ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü koordinesinde belirlenen adreslere ulaştırılırken gönüllü vatandaşlar ve belediye personelleri de bu eşyaları taşımaya yardımcı oldu.

Deprem bölgelerinden Ankara’ya gelen depremzedelere yönelik barınma ve ulaşım imkânı sağladıklarını söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Deprem bölgesinden gelen vatandaşlarımız var. Şefkat Evimize 90 kişi geldi. Misafirhanemiz var, burada da depremzede vatandaşlarımızı misafir ediyoruz. Bir taraftan evlere gelen vatandaşlarımız var. Yakınlarının yanına misafir olarak gelen de var. Çeşitli deprem bölgesinden gelecek vatandaşlarımız için araçlarımızı tahsis ettik. Bütün imkânlarımızı, belediyemizin bütün gücünü, vatandaşlarımızla birlikte seferber ediyoruz.” dedi.