MEVLANA KÜLTÜR VE SPOR MERKEZİ

TESİS DETAYI

MEVLANA KÜLTÜR ve SPOR MERKEZİ

Mevlana Kültür ve Spor Merkezi’nde ilçe halkının toplumsal ihtiyaçlarını karşılamak, güvenli ve huzurlu bir ortamda özel günlerimizi paylaşmak, birlikte eğlenmek ve bilgilenmek gibi amaçlarla düzenlenmiş çok amaçlı bir salon, hemşehrilerimizin beden sağlıklarını korumalarına yönelik sportif aktiviteler için bir spor salonu ve yüzme havuzu bulunmaktadır.  Mevlana Kültür ve Spor Merkezi’nde ayrıca KEÇMEK ve KEDEM birimlerimiz de mevcuttur.

MEVLANA KÜLTÜR ve SPOR MERKEZİ ÇOK AMAÇLI SALON

Söyleşi, seminer, konferans, kongre, toplantı, düğün, nişan, kına  gibi programlar için kullanıma sunulan salonumuz; 617 metrekare kullanım alanına sahiptir. 12 metre iç yükseklik, kolonsuz, 40 metrekare mutfak, 26 metrekare gelin odası, projeksiyon cihazı ve perdesi, ısıtma ve soğutma klima sistemleri ile 500 kişi kapasiteye sahiptir.

SALON KİRALAMA İŞLEMLERİ

Salon idaresi ile ön rezervasyon ve kiralama ücret ödeme formunun doldurulması,

Alınan ön rezervasyon ve ödeme formu ile Keçiören Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü’nden tahakkuk yapılıp, Keçiören Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğüne salon ücretinin ödenmesi,

Keçiören Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğüne ödenen ücret dekontu ile salon idaresine götürülüp kiralama sözleşmesinin yapılması gerekmektedir.

SALON KULLANIM KURALLARI

Salonumuzda sulu yemek ikramı yasaktır. Ancak paketli yemekler (Paket halinde döner, pide gibi) yiyeceklerin ikramı yapılabilir.

Salonda kurulacak ses sistemi, servis için garson ve organizasyonun düzenlenmesi salonu kiralayan kişi ya da kuruluşa aittir.

Salonda sunulacak ikramların temini ve dağıtımı salonu kiralayan kişi ya da kuruluşa aittir.

Salonumuzda servis ve ikramlardan doğacak artıkların toplanması salonu kiralayan kişi ya da kuruluşa aittir.

Salonumuz her hangi bir siyasi faaliyet, toplumsal değerlere aykırı toplantı ve gösteriler için kiralanamaz.

2018 YILI SALON KİRALAMA ÜCRETLERİ

Salon Kiralama Ücreti    800 TL.

İndirimli Ücret                  400 TL.

SALON İNDİRİMİNDEN YARARLANMAK İÇİN GEREKLİ BELGELER

Fakirlik Belgesi,

Tapu Sicil Kaydı (Tapudan üstüne tapu olmadığına dair belge),

Trafik Kaydı (trafik tescilden üzerine araç olmadığına dair belge),

SGK Hizmet Döküm Belgesi (Asgari ücretli çalışma halinde, prim tutarı asgari ücret üzerindeyse indirimden yararlanılamaz.) belgelerinin tümünü ibraz etmeleri gerekmektedir. Eksik belge olması durumunda indirimden yararlanılamaz.

Başvuran kişi Keçiören Kaymakamlığı Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünden yardım alıyorsa sadece yardım aldığına dair belgeyi ibraz etmesi indirimden yararlanılması için yeterlidir.)

ŞEHİT YAKINLARI İÇİN GEREKLİ BELGELER

Sadece şehitlerin eşi, çocukları, anne ve babaları yararlanabilir.

Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

Şehit Yakını Olduğunu Belirten Belgenin Fotokopisi ile kiralanmak istenen salonun idaresine başvurmaları halinde uygun gün ve saatler için salonlarımızdan ücretsiz yararlanabilirler. Salon idaresi ile birlikte doldurulacak dilekçenin Keçiören Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne getirilmesi ile kiralama süreci sonlanır ve salon tahsisi gerçekleşir.

GAZİLER İÇİN GEREKLİ BELGELER

Gazilerin kendileri ve çocukları yararlanabilir.

Gazilik Belgesi Fotokopisi

Nüfus Cüzdanı Fotokopisi ile Müdürlüğümüze başvurmaları halinde uygun gün ve saatler için salonlarımızdan ücretsiz yararlanabilirler. Salon idaresi ile birlikte doldurulacak dilekçenin Keçiören Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne getirilmesi ile kiralama süreci sonlanır ve salon tahsisi gerçekleşir.

ÇALIŞMA GÜNLERİ

Pazartesi-Çarşamba-Perşembe-Cuma-Cumartesi-Pazar

Salonumuz Salı günleri kapalıdır.

PROGRAM SAATLERİ

Hafta İçi: 19:00-22:00