MEVLANA KÜLTÜR ve SPOR MERKEZİ

Mevlana Kültür ve Spor Merkezi’nde ilçe halkının toplumsal ihtiyaçlarını karşılamak, güvenli ve huzurlu bir ortamda özel günlerimizi paylaşmak, birlikte eğlenmek ve bilgilenmek gibi amaçlarla düzenlenmiş çok amaçlı bir salon, hemşehrilerimizin beden sağlıklarını korumalarına yönelik sportif aktiviteler için bir spor salonu ve yüzme havuzu bulunmaktadır.  Mevlana Kültür ve Spor Merkezi’nde ayrıca KEÇMEK ve KEDEM birimlerimiz de mevcuttur.

MEVLANA KÜLTÜR ve SPOR MERKEZİ ÇOK AMAÇLI SALON

Söyleşi, seminer, konferans, kongre, toplantı, düğün, nişan, kına  gibi programlar için kullanıma sunulan salonumuz; 617 metrekare kullanım alanına sahiptir. 12 metre iç yükseklik, kolonsuz, 40 metrekare mutfak, 26 metrekare gelin odası, projeksiyon cihazı ve perdesi, ısıtma ve soğutma klima sistemleri ile 400 kişi kapasiteye sahiptir.

SALON KİRALAMA İŞLEMLERİ

Gerekli evrakların temini sağlandıktan sonra salon idaresi ile sözleşmenin yapılması gerekmektedir.

Gerekli evraklar;

İkametgah belgesi (Gelin ve Damat için)

Vukuatlı Nüfus kayıt örneği (Gelin ve Damat için)

SALON KULLANIM KURALLARI

Salonumuzda sulu yemek ikramı yasaktır. Ancak paketli yemekler (Paket halinde döner, pide gibi) yiyeceklerin ikramı yapılabilir.

Salonda kurulacak ses sistemi, servis için garson ve organizasyonun düzenlenmesi salonu kiralayan kişi ya da kuruluşa aittir.

Salonda sunulacak ikramların temini ve dağıtımı salonu kiralayan kişi ya da kuruluşa aittir.

Salonumuzda servis ve ikramlardan doğacak artıkların toplanması salonu kiralayan kişi ya da kuruluşa aittir.

Salonumuz her hangi bir siyasi faaliyet, toplumsal değerlere aykırı toplantı ve gösteriler için kiralanamaz.

SALON KİRALAMA ÜCRETLERİ

Salon Kiralama Ücreti  ---

NOT: 4736 sayılı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Ürettikleri Mal ve Hizmet Tarifeleri ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Hakkındaki Kanuna istinaden; düğün salonlarımız şehit aileleri (sadece dul ve yetimlerine) ve gazilere (kendileri, dul ve yetimlerine) ücretsizdir.

ŞEHİT YAKINLARI İÇİN GEREKLİ BELGELER

Sadece şehitlerin dul ve yetimleri yararlanabilir.

Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

Şehit Yakını Olduğunu Belirten Belgenin Fotokopisi ile kiralanmak istenen salonun idaresine başvurmaları halinde uygun gün ve saatler için salonlarımızdan ücretsiz yararlanabilirler.

GAZİLER İÇİN GEREKLİ BELGELER

Gazilerin kendileri, dul ve yetimleri yararlanabilir.

Gazilik Belgesi Fotokopisi

Nüfus Cüzdanı Fotokopisi ile Müdürlüğümüze başvurmaları halinde uygun gün ve saatler için salonlarımızdan ücretsiz yararlanabilirler.

ÇALIŞMA GÜNLERİ

Pazartesi-Çarşamba-Perşembe-Cuma-Cumartesi-Pazar

Salonumuz Salı günleri kapalıdır.

PROGRAM SAATLERİ

Hafta İçi: 19:00-22:00

Hafta Sonu: 13:00-16:00 / 19:00-22:00

MEVLANA SPOR MERKEZİ

Keçiörenlilerin yanı sıra bütün Ankaralıların ihtiyaçlarına cevap veren Keçiören Belediyesi spor tesisleri daha çok sayıda insana hizmet vererek sosyal gelişime katkıda bulunuyor. Bu tesislerden birisi de  Mevlana Spor Tesisleri. Tesiste; kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, step-aerobik salonu ve sauna bulunmaktadır. Kapalı Havuz 12x25 m. boyutlarında ve 1.6m. derinliğinde yarı olimpik olarak hizmet vermektedir. Tesisimiz üye ve 7 yaş üzeri üye misafirlerine hizmet vermektedir. Ayrıca yaz ayı boyunca grup yüzme eğitimi de havuzumuzda gerçekleştirilmektedir.

Tesis çalışma saatlerimiz

Bayan Günleri: Pazartesi 08:00 – 15:00                         Salı – Perşembe - Cumartesi 08:00 – 22:00

Erkek Günleri: Pazartesi 16:00 – 22:00                         Çarşamba – Cuma –Pazar 08:00 – 22:00

Birimlerimiz;

*1 adet Kapalı Havuz *1 adet Şok Havuzu *2 adet Fitness – Kondisyon Salonu *1 adet Step-Aerobik-Pilates-Zumba Salonu *2 adet Bay ve Bayan Soyunma Odası *1 adet Sauna Bulunmaktadır.

KAPALI YÜZME HAVUZU 25 x 12 m Uzunluğunda 1.60 m derinliğinde yarı Olimpiktir. Kapalı havuzumuzdan Üyeler ve 7 yaş üzeri üye misafirleri yararlanmaktadır. Havuzumuzda deneyimli antrenörler tarafından yüzme kursları verilmektedir.

Havuzlarımızı kullanabilmek için yüzme bilmek gerekmektedir. Kayıt esnasında yüzme denemesi yapılmaktadır.

FİTNESS VE KONDİSYON SALONU Kondisyon ve bölgesel zayıflama aletlerinin bulunduğu fitness salonumuzda üyelerimize özel çalışma programı hazırlanıp deneyimli antrenörler tarafından program takibi yapılmaktadır. Step – aerobik – pilates - zumba salonumuzda haftanın belirlenen gün ve saatlerinde uzman antrenörler tarafından grup seansları yapılmaktadır. Fitness salonundan 18 yaş üzeri Üye ve üye misafirleri yararlanmaktadır.

SOYUNMA ODALARI VE SAUNA Bay ve bayan olmak üzere 2 adet ayrı soyunma odası ve sauna bulunmaktadır. Saunadan fitness, havuz, gold kart üyeleri ücretsiz, üye misafirleri ücret karşılığında yararlanmaktadırlar.

ÜYELİK İÇİN İSTENEN BELGELER - Nüfus Cüzdanı (TC Nolu) arkalı önlü fotokopisi (veya TC Nolu ehliyet) - 1 adet fotoğraf - 18 yaş altı için veli imzalı muvaffakatname

BİRİMLER İLETİŞİM NUMARALARI

MEVLANA KÜLTÜR VE KONGRE MERKEZİ DÜĞÜN SALONU