13 Haz 2023

Keçiören Belediyesi tarafından başlatılan “Çanakkale’yi Görmeyen Genç Kalmasın” projesi kapsamında Keçiörenli geçler akın akın Çanakkale’ye gidiyor. Rehberler eşliğinde gerçekleştirilen gezide gençler Çanakkale Şehitliği’nin yanı sıra, tarihi kaleler, tabyaları, şehitlikleri, anıtları, müzeleri batık gemileri, topları, siperleri, burçları ve savaştan kalan pek çok şeyi görme fırsatı buluyorlar.

Milli bilinci gelecek nesillere aşılamak için Çanakkale gezisi düzenlemeye devam ettiklerini söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Keçiören’deki lise öğrencilerimizi, belediyedeki stajyerlerimizi Çanakkale’ye götürerek tarihin kokusunu yüreklerinde hissetmelerini sağlıyoruz. Onlarca sefer düzenleyerek binlerce öğrencimize Çanakkale ruhunu tattırdık. Devletimizin ve milletimizin geleceği olan gençlerimizin milli ve tarihi değerlerimizi öğrenmesi için gezilerimizi düzenlemeye devam edeceğiz.” dedi.