24 Şubat 2022

Keçiören Belediyesi Konservatuvarı Türk Dünyası Müzik Topluluğu organizasyonuyla düzenlenen Türk Dünyası Azerin Konseri Keçiörenlilere eşsiz bir gece yaşattı. İlçedeki Neşet Ertaş Kültür ve Gösteri Merkezi`nde birbirinden güzelleri eserleri seslendiren usta sanatçı Azerin’e vatandaşlar da eşlik etti.

Konserde salondaki müzikseverlere hitaben konuşan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Türk Dünyası Müzik Topluluğu Konserimizde Baş Solistimiz Azerin ve TSM Sanatçımız Elif Güreşçi ile gönül pasımızı silen bir akşam yaşadık. Keçiören’de Türk dünyası rüzgârı esti, sözler gönüllere dokundu. Bu güzel akşam için Türk dünyasının güçlü sesi Azerin ve TSM Sanatçımız Elif Güreşçi’ye teşekkür ediyorum. Çok şükür hayallerimiz gerçek oldu, bugün Karabağ’da Türk bayrağımız ve Azerbaycan bayrağımız yan yana dalgalanıyor. Rabbim tüm Türk devletlerimizin bağımsızlığını, birliğini, beraberliğini kıyamete kadar daim eylesin. Bu cennet vatanı bize bırakan başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. ”dedi.

TRT Türk Sanat Müziği Sanatçısı Elif Güreşçi de konuk olarak sahne aldığı konserde hafızalara kazınan eserler de seslendirdi.