19 Mayıs 2023

Keçiören Belediyesi bünyesinde yayın hizmetine başlayan Angara TV’nin açılışı Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok ve gençlerin katılımıyla kurdele kesilerek yapıldı. Basın Yayın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü personelinin de hazır bulunduğu açılış 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na özel gerçekleştirildi.

Açılışta konuşan Başkan Altınok, Angara TV’de milli ve manevi değerleri konu alan, gençlerin ve basın yayın müdürlüğü personelinin ürettiği özgün içeriklerle sorumlu yayıncılık yapılacağını belirterek “Angara TV’yi 19 Mayıs’ta açmanın şeref ve bahtiyarlığını yaşıyoruz. Yoğun içerik planlaması ve program dizilimi yaparak kültürümüzü, tarihimizi ve özümüzü vatandaşımıza tanıtacağımız bu mecrada Ankara’mızla ilgili de dolu dolu yayınlar gerçekleştireceğiz. Angara TV program yapımcılarımız ve gazeteci arkadaşlarımız önce vicdanlarına karşı sonra belediyemize ve milletimize karşı sorumluluk bilinciyle içerikler hazırladılar ve bundan sonra da bu yönde hazırlıklar yapacaklar. Bir yandan da Keçiören’in bir yandan da Ankara’nın keşfedilmesi gereken değerlerini kanalımız vasıtasıyla gün yüzüne çıkaracağız.” dedi.

Konuşmasının ardından ilk canlı yayına konuk olan Altınok kanalın hayırlı olmasını diledi.