Aranacak Kelime :
Nerede :

KARARGAHTEPE MUHTARLIK BİNASI AÇILDI

30.06.2011

Yıllardır zor şartlarda hizmet vermeye çalışan mahalle muhtarları Keçiören Belediyesi tarafından yaptırılan yeni ve modern muhtarlık binalarına taşınmaya devam ediyor.

Halkın devletle ilk buluşma adresi olan muhtarlıklarda hizmetlerin daha iyi şartlarda ve yüksek kalitede verilebilmesini sağlamak amacıyla Keçiören Belediyesi tarafından başlatılan projeyle mahalle muhtarlıkları modern mekanlara kavuşmaya devam ediyor. Adını Atatürk’ün Ankara’ya geldiği ilk günlerde karargah olarak kullanmasından alan Karargahtepe Mahallesi de modern muhtarlık binasına kavuştu. Malazgirt Parkı içerisine inşa edilen muhtarlık binası Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, mahalle muhtarları ve vatandaşların katıldığı törenle hizmete açıldı. Başkan Ak, açılış öncesinde de Malazgirt Parkı’nı gezerek parkta oturan vatandaşlarla sohbet etti.

Muhtarlıkların halkın her gün hizmet aldığı mekanlar olduğuna dikkati çeken Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, halkın daha iyi şartlarda hizmet almalarını sağlamak amacıyla Keçiören’deki muhtarlara modern mekanlar oluşturmaya çalıştıklarını belirterek, yaptıkları yeni muhtarlık binalarının hizmet kalitesini de artıracağına inandığını söyledi.

Karargahtepe Mahallesi Muhtarı Ali Bulut da yeni muhtarlık binasında mahalle sakinlerine daha iyi şartlarda hizmet vereceklerini belirterek, katkılarından dolayı Başkan Ak’a teşekkür etti.

MUHTARLARDAN BAŞKAN AK’A ŞÜKRAN PLAKETİ

Öte yandan Keçiören Muhtarlar Derneği üyelerinden oluşan heyet Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ı makamında ziyaret ederek, muhtarlarla yakın diyaloğu ve yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti ve şükran plaketi verdiler.

Fotograf Galerisi

KARARGAHTEPE MUHTARLIK BİNASI AÇILDI KARARGAHTEPE MUHTARLIK BİNASI AÇILDI KARARGAHTEPE MUHTARLIK BİNASI AÇILDI KARARGAHTEPE MUHTARLIK BİNASI AÇILDI KARARGAHTEPE MUHTARLIK BİNASI AÇILDI