Aranacak Kelime :
Nerede :

KARAKAYA AK PARTİ HATIRA ORMANI

Yerleşim merkezlerinin yoğun ve stresli yaşam ortamından uzaklaşmak isteyen bölge halkının açık hava rekreasyon ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Karakaya Ak Parti Ormanı  Mesire Yeri; günümüzde orman ekolojisine ve peyzajına estetik ve işlevsel değerler katarak yeşil dokuyu güçlendiren, bölge halkının dinlenme ve eğlenme ihtiyaçlarını günübirlik olarak karşılayan ve bölgede doğa eksenli rekreasyonel etkinlikler ile turistik hareketlere olanak sağlayan Keçiören  ilçe merkezine yakın bir mesire yeridir.

Orman peyzajının morfolojik karakteristiklerinin sergilendiği Karakaya  Mesire Yeri  çam, badem ve sedir  ağaçlarından  oluşan orman dokusu, kent gürültüsü ve kirliliğinden uzak temiz havası ile insanların dinlenmesine ve rekreasyonel etkinlikler yapmasına, mekân ve güzellik bakımından uygun olan ormanlık bir alandır.

Karakaya  Mesire Yeri,  Ankara İl merkezine 14.6 km uzaklıkta olup, Keçiören  İlçe merkezine 6.6  km uzaklıktadır.

Fotograf Galerisi

KARAKAYA AK PARTİ HATIRA ORMANI KARAKAYA AK PARTİ HATIRA ORMANI KARAKAYA AK PARTİ HATIRA ORMANI