16 Şubat 2021

Ankara’da etkili olan yoğun kar yağışı ile birlikte Keçiören’de kartpostallık görüntüler ortaya çıkarken, çocuklar sokaklara akın ederek hem kartopu oynadılar hem de eğimli noktalarda kızak ve naylon poşetlerle kayak yaptılar.

ÇALIŞMALAR SABAHA KADAR DEVAM ETTİ

Keçiören Belediyesi de kar yağışının başlamasıyla birlikte kaldırım, sokak ve caddelerde kar küreme ve tuzlama çalışması bağlattı. Sabahın ilk ışıklarına kadar sürdürülen çalışmalar gün içinde de devam ediyor.

VATANDAŞIMIZA MAĞDURİYET YAŞATMIYORUZ

Keçiören Belediye başkanı Turgut Altınok ise kar yağışının devam ettiği ilçede sürdürülen çalışmalara ilişkin şu bilgileri verdi:

“Yol ve kaldırımlarımızda vatandaşımızın herhangi bir mağduriyet yaşamaması ve mesailerine güvenli ulaşımları için sabaha kadar sahadaydık. Vatandaşlarımızdan gelen talepleri de değerlendirerek sürdürdüğümüz çalışmalarla şehrimizde kapalı herhangi bir cadde veya sokak bırakmadık. 150 personel, 10 kar küreme aracı, 6 greyder, 5 JCB, 3 Loder yükleyici, 20 transit tuzlama aracı, 10 kamyon, 5 binek kontrol aracımız ile karla mücadele çalışmalarımızı sürdürdük.”