05 Mayıs 2015

GENÇLER SPOR VE SANATLA ELELE AVRUPA’YA

Avrupa Gençlik Haftası kapsamında 4-10 Mayıs tarihleri arasında Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından akredite edilmiş tüm Eurodesk Türkiye Temas Noktaları tarafından çeşitli etkinlikler düzenlenmiştir.

Bu çerçevede Keçiören Belediyesi Eurodesk Temas Noktası, 5 Mayıs 2015 tarihi ve 13.30 saatinde Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi’nde  “GENÇLER SPOR VE SANATLA ELELE AVRUPA’YA” isimli bir etkinlik düzenlenmiştir.

Programa AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Eurodesk Ulusla Koordinatörlüğü uzman yardımcıları Bilal Balcı ve Nurcan Çivici katılmıştır.

Etkinlik Programı:

1-      Avrupa Birliği'nin Tarihçesi Sunumu ve Eurodesk Tanıtımı - AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı uzmanları tarafından sunum gerçekleştirilmiştir.

2-       Harmandalı Zeybek Gösterisi –Hacı Mustafa Tarman İlköğretim Okulu Folklor Ekibi

3-       " Kort Tenis Karşılaşması"

4-      AB Konulu Logo ve Sloganların Grafiti-Duvar Boyama Çalışması – İlçe protokolü, Avrupa Birliği uzmanları ve gençlerle birlikte Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi bahçe duvarına  AB konulu logo ve sloganlar boyanmıştır.