Aranacak Kelime :
Nerede :

ETLİK OLİMPİK YÜZME HAVUZU

Keçiören Belediyesi Etlik Olimpik Yüzme havuzu farklı kategorilerde ferah bir ortamda spor yapma zevkine varılabilecek, birbirinden farklı aktiviteleri tek çatı altında buluşturan bie spor merkezidir.

Yüzme havuzumuzda su, serbest klor değerleri ile suyun mikrobiyolojik özelliklerine ait testler Sağlık Bakanlığı analiz sonuçları alınarak kullanılmaktadır. Merkezimizde 7-15 yaş arası çocuklarımıza yüzme kursu, 15 yaş üzeri üyelere yönelik yetişkin yüzme kursu verilmektedir.

Tesisimiz ulusal ve uluslar arası yarışmaların yapılmasına uygun kriterlere sahiptir. Yüzmenin yanı sıra tüm su topu sporlarının da rahatlıkla yapılabileceği tesiste, su altı hoparlörleri ile yüzerken müzik dinlemek mümkün olmaktadır. Merkezde üyelerin çocukları için kreş hizmeti de mevcuttur.

TESİS İÇERİSİNDE BULUNAN BİRİMLERİMİZ:

• 1 Adet Tam Olimpik Yüzme havuzu
  • 1 Adet Yarı Olimpik Yüzme Havuzu
  • 1 Adet Atlama Havuzu
  • 2 Adet Bay ve Bayan Fıtness Salonu
  • 1 Adet Step-Aerobik Salonu
  • 2 Adet Bay ve Bayan Sauna
  • 1 Adet Kreş
  • 2 Adet Bay ve Bayan Masaj Salonu
  • 2 Adet TV. Dinlenme Odası

EĞİTİM HAVUZU KAPALI :

• 12 X 25 m uzunluğunda, + 1,5 m derinliğinde, yarı olimpiktir.Havuzda üyelere hizmet vermenin yanı sıra, Belediyemizin yaz okulu yüzme etkinlikleri de düzenlenmektedir.
  • Yaz okulu yüzme kursları uzman antrenörler gözetiminde verilmektedir.
  • Eğitim Havuzumuz sabah 09:00-21:00 arası hizmet vermiştir.

OLİMPİK YÜZME HAVUZU KAPALI:

• 25 X 50 m uzunluğunda, + 2,5 m derinliğinde TAM olimpiktir.
  • Havuzumuzda Belediyemizin “Yaz Okulu Yüzme Etkinlikleri” düzenlenmiştir.
  • Yaz okulu kursumuz uzman antrenörler gözetiminde verilmektedir.
  • Ayrıca havuzumuz, 09:00-21:00 saatleri arasında hizmet vermiştir.

YÜKSEK ATLAMA YÜZME HAVUZU:

• 15 X 25 m uzunluğunda + 5 m derinliğindedir.
  • Tehlikeli bir durum arz ettiğinden dolayı hizmet vermemiştir.Sadece profesyonel yüzücülere ve dalma eğitimine hizmet vermiştir.

ERKEK FITNESS VE KONDİSYON SALONU:

• Uzman kondisyon, egzersiz aletleri ve ağırlıklarımızın mevcut olduğu salonumuzda fıtness programı yazılıp uzman antrenörler gözetiminde programlar uygulanmaktadır.

BAYAN FITNESS VE KONDİSYON SALONU:

• Kondisyon ve bölgesel zayıflama aletlerinin bulunduğu salonumuzda üyelerimize özel fıtness programı yazılıp uzman antrenörler gözetiminde program uygulanmaktadır.
  • Step - aerobik salonumuzda haftanın belirlenmiş gün ve saatlerinde grup seansları yapılmaktadır.

BAY- BAYAN SAUNA :

• 2 adet sauna mevcut olup bay- bayan olarak ayrı hizmet verilmektedir.
  • Üyelik paketlerinin içerisine daha iyi bir hizmet vermek amacıyla eklenmiş olan sauna hizmetinden bütün üyelerimiz ücretsiz yararlanmaktadır.

KREŞ:

• 3-6 YAŞ arası bez problemi olmayan üye çocuklarına hizmet vermektedir.
  • Üyelerimiz spor yaparken çocukları da kreşte uzman eğitimcilerin gözetiminde eğlenceli vakit geçirmektedir.

BAY- BAYAN MASAJ SALONU

• Bay- bayan ayrı hizmet verilmekte olup, 2 masaj odası bulunmaktadır.
  • Randevu ve seans sistemiyle çalışılmaktadır.

BAY- BAYAN TV- DİNLENME SALONU

Spordan sonra üyelerimize dinlenme imkanı sağlayan 1 adet tv dinlenme salonu bay-bayan olarak ayrı hizmet vermektedir.

ÜYELİK İÇİN İSTENEN BELGELER

- Nüfus Cüzdanı (TC No'lu) arkalı önlü fotokopisi (veya TC No'lu ehliyet)

- 2 adet fotoğraf

- 18 yaş altı için veli imzalı muvaffakatname