Aranacak Kelime :
Nerede :

Diş Hekimliği Hİzmetleri

Belediye binamız içinde yer alan diş polikliniğinde diş hekimlerimiz tarafından tüm belediye personeline diş tedavisi (ağız muayenesi, diş eti tedavisi, diş taşı tedavisi, çekim, dolgu, kanal tedavisi, danışman hekimliği, röntgen vb.) ve önleyici diş sağlığı hizmetleri verilmektedir.
Kliniğimizde:
    1- Komplike olmayan diş çekimleri
    2- Konservatif diş tedavisi
    3- Kanal tedavisi
    4- Detertraj ve minimal diş eti tedavisi
    5- Röntgen
işlemleri yapılmaktadır. Ayrıca herhangi bir ücret alınmamaktadır.

Yatağa bağımlı ve engelli vatandaşlarımızın hastanelere ulaşım sorunlarına çözüm üretebilmek için ücretsiz evde diş hekimliği hizmeti verilmektedir. Bu hizmetimizin daha da gelişmesi için bir adet araç giydirilerek “Mobil Diş Kliniği” halkımızın hizmetine sunulmuştur.

Bu hizmetimizden yararlanabilmek ve ayrıntılı bilgi almak için 444 52 76 veya (0312) 360 59 39 nolu telefonları arayabilirsiniz.

Keçiören Belediyesi, sağlıklı bir yaşam için bilgilendirme ve sağlık tarama faaliyetlerini sürdürmektedir. Bu kapsamda Belediyemiz tarafından Ağız ve Diş Sağlığı haftası nedeniyle Keçiören'deki lise öğrencilerine yönelik ücretsiz ağız ve diş sağlığı taraması yapılarak diş fırçası ve diş macunu hediye edilmiştir.

Programda doktorlarımız tarafından öğrencilere; diş çürükleri, diş eti hastalıkları, ağız ve diş sağlığının korunması, doğru diş fırçalama yöntemleri konusunda önemli bilgiler verilmiştir.

Galeri Fotografları

Diş Hekimliği Hİzmetleri Diş Hekimliği Hİzmetleri Diş Hekimliği Hİzmetleri Diş Hekimliği Hİzmetleri Diş Hekimliği Hİzmetleri Diş Hekimliği Hİzmetleri Diş Hekimliği Hİzmetleri Diş Hekimliği Hİzmetleri