06 Mart 2023

Keçiören Belediyesi tarafından depremin merkez üssü Kahramanmaraş’a gönderilen aş evi ve ile üç öğün, her öğünde ise 1600 kişilik sıcak yemek hizmeti sunuluyor. Her gün farklı yemeğin çıkarıldığı aş evinde sabahları kahvaltılık, öğlen ve akşam ise sıcak yemek sunuluyor. Yemekten depremzedeler, enkaz kaldırma çalışması yapan ekipler ve gönüllüler rahatlıkla faydalanıyor.

Deprem felaketinin yaşanması ile birlikte Kahramanmaraş merkezde yer alan Devlet Su İşleri 20. Bölge Müdürlüğü içine aşevi kurduklarını ve burada vatandaşlara sıcak yemek hizmeti verdiklerini söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Kahramanmaraş’ta ivedilikle aşevimizi kurduk. Günlük üç öğün yemek çıkararak hem depremzedelerimize hem de bölgede görev yapan vefalı ekiplerimize hizmet veriyoruz. İlk günden bu yana milletimizle el ele vererek yaralarımızı sarıyoruz.” dedi.