11 Mayıs 2019

DESTİCİ: TURGUT ALTINOK BİR EKOLDÜR

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Keçiören Belediye Başkan’ı Turgut Altınok’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Destici, “Turgut Altınok adeta bir ekoldür. Bu anlamda vatandaşın memnuniyeti de çok üst düzeydeydi. Tecrübesiyle, ehliyetiyle ve liyakatiyle inşallah kaldığı yerden daha güzel bir şekilde, daha emin adımlarla hizmete devam edeceğine yürekten inanıyoruz” dedi.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde büyük bir başarıya imza atan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’u, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, BBP Genel Sekreteri Üzeyir Tunç, BBP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Sayan, Alperen Ocakları Genel Başkanı Murat Aslan, BBP Keçiören İlçe Başkanı Ebubekir Aktaş ziyaret etti. Misafirlerini kapıda karşılayan Başkan Altınok, daha sonra misafirleriyle birlikte makama geçti. Altınok, konuklarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

TECRÜBESİYLE, EHLİYETİYLE VE LİYAKATİYLE HİZMETLERE DEVAM EDECEK

Ziyaret kapsamında, Keçiören’in ve Ankara’nın büyük hizmetlere kavuşacağına inandıklarını belirten ve yeni görevinde Başkan Altınok’a başarılar dileyen Destici, “Keçiören Belediye Başkanımız Turgut Altınok bizim çok kıymetli bir arkadaşımızdır. Geçtiğimiz dönemde Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan Adayıydı. Bu dönemde de, Büyük Birlik Partimizin de destek verdiği Cumhur İttifakı’nın adayıydı. Biz buradan aday çıkarmayarak kendisine açık destek verdik. Turgut Altınok adeta bir ekoldür. Bu anlamda vatandaşın memnuniyeti de çok üst düzeydeydi. Tecrübesiyle, ehliyetiyle ve liyakatiyle inşallah kaldığı yerden daha güzel bir şekilde, daha emin adımlarla hizmete devam edeceğine yürekten inanıyoruz. Yeni dönemde hayata geçirilecek olan hizmetlerde kendisiyle beraber olup her türlü desteği vereceğiz. Hayırlı olsun, Allah mahcup etmesin inşallah” dedi.

DESTİCİ: TÜRK DEMOKRASİSİ AYAKTA

Destici, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin Türk demokrasinin ayakta olduğunu gösterdiğine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

“İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını hariç tutarsak yerel seçimleri geride bıraktık. Orada da inşallah hayırlı bir sonuç olur. Huzur, birlik ve kardeşlik içerisinde seçimleri inşallah tamamlarız. Mevcut sonuçları itibariyle yerel seçimlerin ülkemiz için hayırlı olmasını yüce rabbimden niyaz ediyoruz. Daha önce de ifade ettim, bu seçimlerin en büyük kazanımlardan bir tanesi özellikle Doğu ve Güneydoğu`da siyasi bölücülerin gerilemiş olması. Bu Türkiye için büyük bir kazanç. İkincisi de, genel sonuçlarına baktığımız zaman, referandumla yeni bir sisteme geçtikten sonra Türkiye’de farklı bir algı oluşturulmaya çalışıldı. Sistem değiştikten sonra dikta rejimi veya diktatörlük gibi söylemler dillendirildi. Sonuçlar gösterdi ki, Türk demokrasisi ayakta. İktidarın da muhalefetin de kazandığı ve kaybettiği yerler var. Bu da Türk demokrasisinin, milli iradenin ne kadar güçlü olduğunu ortaya koydu. İnşallah İstanbul seçimini de huzur içinde tamamlayacağız.  Milletimiz, seçmen ne karar verirse hepimiz kararı başımızın üstüne alıp kabul edeceğiz.”

ALTINOK: YENİ ESERLER YAPIP, YENİ PROJELER ÜRETECEĞİZ

Başkan Altınok da BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’ye ve BBP yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Altınok, “Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici’ye, BBP Genel Sekreteri Üzeyir Tunç’a, BBP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Sayan’a, Alperen Ocakları Genel Başkanı Murat Aslan’a ve BBP Keçiören İlçe Başkanı Ebubekir Aktaş’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hizmetlerimiz inşallah Keçiören’de farklı bir şekilde devam edecek. Yeni eserler yapıp, yeni projeler üreterek, yeni anlayışlarla Keçiören’e katkı vermeye devam edeceğiz. Cumhuriyet Kulemizi de tamamlayarak belediyecilik anlayışımıza yenilikler getireceğiz” dedi.

Destici, ziyaretin sonunda Başkan Altınok’a Türk bayraklı plaket hediye ederken, Başkan Altınok da BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’yi ve beraberindeki BBP heyetini araçlarına kadar uğurladı.