Aranacak Kelime :
Nerede :

AKTEPE SPOR TESİSLERİ

Keçiörenlilerin yanı sıra bütün Ankaralıların ihtiyaçlarına cevap veren Keçiören Belediyesi spor tesisleri daha çok sayıda insana hizmet vererek sosyal gelişime katkıda bulunuyor. Bu tesislerden birisi de Aktepe Spor Tesisleri. Tesiste; bir açık havuz, bir kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, step-aerobik salonu ve 1 adet bay bayan saunası bulunmaktadır. Açık havuz 12x25 m. boyutlarında ve 1.6m. derinliğinde yarı olimpik olarak hizmet vermektedir. Kapalı havuz bay-bayan seans sistemi ile çalışmakta ve üyeler, üye misafirleri ve 7 yaş üstü çocuklara hizmet vermektedir. Ayrıca yaz okulu yüzme etkinlikleri de kapalı havuzda gerçekleştirilmektedir. Halkın sosyal ve ekonomik düzeylerine uygun fiyatlarla hizmet veren tesisin amacı, daha çok insana hizmet vererek, onların sosyal gelişimine katkıda bulunmak ve sporu yaşam tarzının bir parçası haline getirerek yaşam kalitelerini artırmaktır.

Tesis çalışma saatlerimiz : 08:30 –– 22:00

Tesisimizin fiziki kapasitesi 900 kişidir.

Keçiören Belediyesi’nin sosyal tesislerinden biri olan Aktepe Spor Tesisi’nde;

• 1 adet Kapalı Havuz
  • 1 adet Açık Havuz
  • 1 adet Fitness –Kondisyon Salonu
  • 1 adet Step Aerobik Plates Zumba Salonu
  • 1 adet Bay ve Bayan Soyunma Odası
  • 1 adet Sauna bulunmaktadır.

AÇIK HAVUZ ( AQUA PARK)

12x25 m uzunluğunda 1.60 m derinliğinde yarı olimpiktir. Keçiören Belediyesinin düzenlediği yaz okulu etkinliklerinde ve yaz dönemlerinde 7-15 yaş arası kız ve erkek çocuklara yönelik günlük girişlerde hizmet verilmektedir.

KAPALI YÜZME HAVUZU

25 x 12 m Uzunluğunda 1.60 m derinliğinde yarı olimpiktir. Havuzumuzda bay ve bayanlara ayrı seanslarda hizmet verilmektedir. Kapalı havuzumuzda üyelerimiz, üye misafirlerimiz ve 7 yaş üzeri çocukları yararlanmaktadır. Havuzumuzda deneyimli antrenörler tarafından yüzme kursları verilmektedir.

FİTNESS VE KONDİSYON SALONU

Kondisyon ve bölgesel zayıflama aletlerinin bulunduğu fitness salonumuzda üyelerimize özel çalışma programı hazırlanıp deneyimli antrenörler tarafından program takibi yapılmaktadır.

Step – aerobik – plates zumba salonumuzda haftanın belirlenen gün ve saatlerinde uzman antrenörler tarafından grup seansları yapılmaktadır.

SOYUNMA ODALARI VE SAUNA

Bay ve bayan olmak üzere 1 adet ayrı soyunma odası ve sauna bulunmaktadır. Saunadan fitness,havuz,gold üyeleri ücretsiz üye misafirleri ücret karşılığında yararlanmaktadırlar.

TESİSİMİZ HER AYIN 15’İ GENEL TEMİZLİK NEDENİ İLE KAPALIDIR

ÜYELİK İÇİN İSTENEN BELGELER

- Nüfus Cüzdanı (TC No'lu) arkalı önlü fotokopisi (veya TC No'lu ehliyet)

- 2 adet fotoğraf

- 18 yaş altı için veli imzalı muvaffakatname

NOT: ÜYE VE MİSAFİRLERİN BİRİMLERİ KULLANIM SÜRELERİ 2 SAAT İLE SINIRLIDIR.

TELEFON: 0312 357 77 51

Adres: Aktepe Mahallesi Özyurt Caddesi Otobüs Durağı Hareket Noktası Karşısı 06300 Keçiören

Fotograf Galerisi

AKTEPE SPOR TESİSLERİ AKTEPE SPOR TESİSLERİ AKTEPE SPOR TESİSLERİ AKTEPE SPOR TESİSLERİ AKTEPE SPOR TESİSLERİ AKTEPE SPOR TESİSLERİ AKTEPE SPOR TESİSLERİ AKTEPE SPOR TESİSLERİ