AKTEPE SPOR TESİSLERİ

Keçiörenlilerin yanı sıra bütün Ankaralıların ihtiyaçlarına cevap veren Keçiören Belediyesi spor tesisleri daha çok sayıda insana hizmet vererek sosyal gelişime katkıda bulunuyor. Bu tesislerden birisi de Aktepe Spor Tesisleri. Tesiste; bir açık havuz, bir kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, step-aerobik salonu ve 1 adet bay bayan saunası bulunmaktadır. Açık havuz 12x25 m. boyutlarında ve 1.6 m. derinliğinde yarı olimpik olarak hizmet vermektedir. Kapalı havuz bay-bayan seans sistemi ile çalışmakta ve üyeler, üye misafirleri ve 7 yaş üstü çocuklara hizmet vermektedir. Ayrıca yaz okulu yüzme etkinlikleri de kapalı havuzda gerçekleştirilmektedir.

TESİS ÇALIŞMA SAATLERİMİZ :

Bayan Günleri: Pazartesi Günleri Genel Temizlik Sebebiyle Kapalıdır.

Çarşamba-Cuma-Cumartesi: 08:00/22:00 (Birim kapanışı: 21:30)

Erkek Günleri: Pazartesi Günleri Genel Temizlik Sebebiyle Kapalıdır.

Salı-Perşembe-Pazar:08:00/22:00 (Birim kapanışı: 21:30)

Keçiören Belediyesi’nin sosyal tesislerinden biri olan Aktepe Spor Tesisi’nde;

*1 adet Kapalı Havuz

*1 adet Açık Havuz

*1 adet Fitness –Kondisyon Salonu

*1 adet Step Aerobik Plates Zumba Salonu

*1 adet Bay ve Bayan Soyunma Odası

*1 adet Sauna bulunmaktadır.

AÇIK HAVUZ ( AQUA PARK)
12x25 m uzunluğunda 1.60 m derinliğinde yarı olimpiktir. Keçiören Belediyesinin düzenlediği yaz okulu etkinliklerinde ve yaz dönemlerinde 7-15 yaş arası kız ve erkek çocuklara yönelik günlük girişlerde 13.00 / 17.00 arası hizmet verilmektedir.

Kız Çocukları     :  Pazartesi / Çarşamba / Cuma / Pazar

Erkek Çocukları :   Salı / Perşembe / Cumartesi

KAPALI YÜZME HAVUZU
25 x 12 m Uzunluğunda 1.60 m derinliğinde yarı olimpiktir. Havuzumuzda bay ve bayanlara ayrı seanslarda hizmet verilmektedir. Kapalı havuzdan üyeler ve 7 yaş üzeri üye misafirleri yararlanmaktadır. Havuzumuzda deneyimli antrenörler tarafından yüzme kursları verilmektedir.

*Havuzlarımızı kullanabilmek için yüzme bilmek gerekmektedir. Kayıt esnasında yüzme denemesi yapılmaktadır.

FİTNESS VE KONDİSYON SALONU
Kondisyon ve bölgesel zayıflama aletlerinin bulunduğu fitness salonumuzda üyelerimize özel çalışma programı hazırlanıp deneyimli antrenörler tarafından program takibi yapılmaktadır.

Pilates-zumba salonumuzda haftanın belirlenen gün ve saatlerinde uzman antrenörler tarafından grup seansları yapılmaktadır.

Fitness salonundan 18 yaş üzeri Üye ve üye misafirleri yararlanmaktadır.

SOYUNMA ODALARI VE SAUNA
Bay ve bayan olmak üzere 1 adet soyunma odası ve sauna bulunmaktadır.
Saunadan fitness,havuz,gold kart üyeleri ücretsiz, üye misafirleri ücret karşılığında yararlanmaktadırlar.

ÜYELİK İÇİN İSTENEN BELGELER

* Nüfus Cüzdanı (veya TC Nolu ehliyet)

*15-18 yaş arası havuz üyeliklerinde veli imzalı muvaffakatname (kayıt esnasında birimden temin edilmektedir.)

NOT: ÜYE VE MİSAFİRLERİN BİRİMLERİ KULLANIM SÜRELERİ 2 SAAT İLE SINIRLIDIR.

İLETİŞİM: Aktepe Mahallesi Özyurt Caddesi Otobüs Durağı Hareket Noktası Karşısı 06300 Keçiören

0312 357 77 51

0312 357 77 51